Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 15:46 | London, Apr 25 13:46 | New York, Apr 25 09:46
Shanghai, Apr 25 21:46 | Tokyo, Apr 25 22:46 | Sydney, Apr 26 00:46

Коломойський виділить $250 млн. для того, щоб випускати Євро-5

Коломойський виділить $250 млн. для того, щоб випускати Євро-5




27 січня 2011 в 12:51 - Роман Зайцев


Коломойський виділить $250 млн. для того, щоб випускати Євро-5

Загальна сума інвестицій в програму модернізації ПАТ "Укртатнафта" на найближчі півтора роки складе більше 250 млн дол., заявив головний інженер Кременчуцького НПЗ Валерій Берляєв, пише "Комерсант-Україна".



З даної суми 212 млн дол. буде витрачено на будівництво нових об‘єктів, а решта - на реконструкцію дыючих. "Акціонери вже затвердили виділення цього року 1,4 млрд грн (близько 175 млн дол.) на інвестиції і поточний ремонт", - відзначив В.Берляєв.

Протягом півтора років на підприємстві мають намір побудувати комбіновану установку ізомеризації легких бензинових фракцій і гідроочищення бензину каталітичного крекінгу і установку з виробництва високооктанових компонентів бензину із зріджених газів, що містять неграничні вуглеводні. Вартість реконструкції оцінюється в 142,7 млн дол. За рахунок цих заходів, а також реконструкції установки гідроочищення дизпалива компанія планує збільшити глибину переробки з теперішніх 71,1% до 98%, що відповідає нормам самих високотехнологічних нафтопереробних підприємств Євросоюзу і США. Окрім цього, Кременчуцький НПЗ, який в поточному році вже почав виробництво бензинів марки "Євро-4", в наступному зможе першим в Україні налагодити випуск бензинів "Євро-5".

ПАТ "Укртатнафта" (Кременчуцький НПЗ) - нафтопереробний завод проектною потужністю 18,6 млн т. 43% акцій заводу належить НАК "Нафтогаз України", решта - групі "Приват". За 9 місяців 2010 р. збитки ПАТ "Укртатнафта" склали 1,5 млрд грн.

Коломойський виділить $250 млн. для того, щоб випускати Євро-5


Новини Статті Аналітика
Ціни на пальне в Україні призупинили ріст Ціни на пальне в Україні призупинили ріст Імпортери нафтопродуктів будуть судитися з Мінекономрозвитку Імпортери нафтопродуктів будуть судитися з Мінекономрозвитку Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
"Нафтогаз" 25 травня проведе аукціон з продажу 12,5 тис. т світлих нафтопродуктів Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
"Нафтогаз" продаватиме бензин з Лисичанського НПЗ в кінці травня Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Верховна рада хоче ввести маркування нафтопродуктiв Верховна рада хоче ввести маркування нафтопродуктiв Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Ціни на пальне в Україні продовжили зростання Ціни на пальне в Україні продовжили зростання У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті