Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 16:59 | London, Apr 23 14:59 | New York, Apr 23 10:59
Shanghai, Apr 23 22:59 | Tokyo, Apr 23 23:59 | Sydney, Apr 24 01:59

Кабмін пропонує знизити акциз на нафтопродукти

Кабмін пропонує знизити акциз на нафтопродукти




5 квітня 2011 в 17:40 - Роман Зайцев


Кабмін пропонує знизити акциз на нафтопродукти

Уряд пропонує повернутися до нижчих ставок акцизiв на нафтопродукти, якi дiяли в країнi до 1 сiчня 2011 року.



"Ми вийдемо з пропозицiєю зменшити акциз на нафтопродукти десь на 50 доларів на однiй тоннi з тим, щоб у цей перiод цiну на нафтопродукти утримати в певному коридорi", - зазначив прем‘єр-мiнiстр Микола Азаров на зборах будiвельникiв України в Києвi у вiвторок, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Вiн також зауважив, що уряд, можливо, пiде на встановлення спецiальних цiн на нафтопродукти для автоперевiзникiв.

"Найiмовiрнiше ми пiдемо на спецiальнi цiни для автоперевiзникiв: нинi уряд розробляє комплекснi заходи, якi дозволили б у цiй складнiй ситуацiї стабiлiзувати цiни", - повiдомив Азаров.

Вiн уточнив, що Кабiнет мiнiстрiв розгляне цi заходи на найближчому засiданнi в середу.

Як повiдомлялося, Мiненерговугiлля для стабiлiзацiї цiн на нафтопродукти наприкiнцi березня запропонувало повернутися до старих ставок акцизного збору, якi дiяли в Українi до 1 сiчня 2011 року, зокрема, знизити акциз на бензин на 27,5% - iз 182 євро/тонна до 132 євро/тонна.

Мiнiстерство вважає необхiдним значно знизити акцизний збiр i на дизельне пальне. Акциз на дизпальне iз вмiстом сiрки бiльше нiж 0,035% Мiненерговугiлля пропонує зменшити з 90 євро/тонна до 65 євро/тонна; iз вмiстом сiрки вiд 0,005% до 0,035% - з 62 євро/тонна до 45 євро/тонна; iз вмiстом сiрки не бiльше нiж 0,005% - з 42 євро/тонна до 30 євро/тонна.

Кабмін пропонує знизити акциз на нафтопродукти


Новини Статті Аналітика
Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Уряд хоче корпоратизувати підприємства авіабудування для підвищення конкуренції Уряд хоче корпоратизувати підприємства авіабудування для підвищення конкуренції Огляд українських ринків за 04.02.2011. Підсумки тижня Огляд українських ринків за 04.02.2011. Підсумки тижня
Nokia прогнозує Nokia прогнозує "істотне зниження" виручки за підсумками II кварталу 2011 р. В Україні можуть ввести квоти на імпорт автомобілів В Україні можуть ввести квоти на імпорт автомобілів Огляд українських ринків за 31.01.2011.Світова кон’юнктура визначає динаміку вітчизняних ринків Огляд українських ринків за 31.01.2011.Світова кон’юнктура визначає динаміку вітчизняних ринків
Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Імпортери нафтопродуктів будуть судитися з Мінекономрозвитку Імпортери нафтопродуктів будуть судитися з Мінекономрозвитку Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Fitch Ratings знизило рейтинг Кіпру до A- з Fitch Ratings знизило рейтинг Кіпру до A- з "негативним" прогнозом Виселяти українців із власного житла можуть тепер навіть у разі Виселяти українців із власного житла можуть тепер навіть у разі "суспільних потреб" ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Уряд готує формулу Уряд готує формулу "3+1" з митним союзом Акції Акції "Луганськтепловозу" впали на 24,3% Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті