Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 00:28 | London, Apr 25 22:28 | New York, Apr 25 18:28
Shanghai, Apr 26 06:28 | Tokyo, Apr 26 07:28 | Sydney, Apr 26 09:28

Експерти прогнозують А-95 по 9 гривень

Експерти прогнозують А-95 по 9 гривень
Рейтинг: 0
Голосів: 0




28 січня 2011 в 09:11 - Роман Зайцев


Експерти прогнозують А-95 по 9 гривень

У найближчі дні ціна за літр бензину А-95 може сягнути 9 гривень. Про це 25 січня повідомив керівник департаменту маркетингу Концерну Галнафтогаз (мережа АЗК ОККО) Василь Дмитрів.



За його словами, протягом найближчого місяця прогнозується зростання ціни на А-95 до 9,45 гривень.

Також Дмитров зазначив, що очікується зростання ціни на дизпаливо на 20 коп, до 8 грн за літр. Дмитров розповів: "Тільки через Податковий кодекс ми отримаємо подорожчання на 51 копійку". За його словами, йдеться про зміну акцизу на бензин і введення екологічного податку.

У цілому, характеризуючи ситуацію на ринку нафтопродуктів, він зауважив, що зростання цін на них особливо помітне в останні два місяці. Він зазначив, що в цілому протягом року автозаправним станціям компанії, яку він представляє, довелося збільшити ціни на бензин на 1 грн за літр.

Нагадаємо, в грудні 2010 року Міненерго звернулося з листом до прем‘єр-міністра Миколи Азарова щодо необхідності проведення спеціального розслідування щодо імпорту нафтопродуктів в Україну і введення загороджувальних мит на імпорт нафтопродуктів.

У свою чергу, Мінекономрозвитку дійшло висновку, що Міненерго, яке ініціює введення мит, в записці про необхідність цього заходу невірно виклало рівень співвідношення цін імпорту і українських нафтопродуктів.

"Згідно з висновками Мінфіну, показники статистичної інформації Міненерго не відповідають офіційним даним Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, а саме вартість бензинів і дизельного палива вітчизняного виробництва завищена приблизно на 30%", - зазначено в листі Мінекономрозвитку.

Також, міністерство повідомило, що Міненерго в своїх обґрунтуваннях щодо необхідності мит занизило середню митну вартість бензинів.

Тим не менше, незважаючи на дані висновки, 4 січня 2011 року Міненерго надіслало повторного листа першому віце-прем‘єр-міністру, міністру економічного розвитку і торгівлі Андрію Клюєву про необхідність введення загороджувальних мит на імпорт нафтопродуктів.

Експерти прогнозують А-95 по 9 гривень


Новини Статті Аналітика
Україні прогнозують врожай зернових на рівні 44 млн т. Україні прогнозують врожай зернових на рівні 44 млн т. Китай доріс до другого місця Китай доріс до другого місця Огляд українських ринків за 14.02.2011.  Укрнафта тягне ринки вгору Огляд українських ринків за 14.02.2011. Укрнафта тягне ринки вгору
У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах Технології виробництва біопалива Технології виробництва біопалива Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 14.02.2011. Статистика з Китаю стимулює впевнене зростання Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 14.02.2011. Статистика з Китаю стимулює впевнене зростання
Nokia прогнозує Nokia прогнозує "істотне зниження" виручки за підсумками II кварталу 2011 р. Fitch підтвердило рейтинги 6 українських банків в іноземній власності Fitch підтвердило рейтинги 6 українських банків в іноземній власності Україна: перебіг торгів Україна: перебіг торгів
Постачання металопрокату на українському ринку зросло на 30% Постачання металопрокату на українському ринку зросло на 30% Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Ціни на харчі до 2030 року зростуть удвічі Ціни на харчі до 2030 року зростуть удвічі Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті