Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 18:57 | London, Apr 23 16:57 | New York, Apr 23 12:57
Shanghai, Apr 24 00:57 | Tokyo, Apr 24 01:57 | Sydney, Apr 24 03:57

Частка імпортного бензину в Україні збільшилася майже до 50%

Частка імпортного бензину в Україні збільшилася майже до 50%




12 травня 2011 в 13:40 - Роман Зайцев


Частка імпортного бензину в Україні збільшилася майже до 50%

У першому кварталі 2011 року частка імпорту світлих нафтопродуктів збільшилася майже до 50%.



Про це заявив голова Державної податкової служби Віталій Захарченко під час оперативної наради, пише газета "Дело" із посиланням на прес-службу ДПСУ.

"Якщо споживчий попит світлих нафтопродуктів залишився майже на рівні минулого року, то в першомц кварталі 2011 року потреби ринку на 48% задовольняються за рахунок імпорту", - сказав він, відзначивши, що в першому кварталі 2010 року частка імпортної продукції нафтопродуктів становила лише третину.

При цьому надходження акцизного податку з вироблених в Україні нафтопродуктів у порівнянні з 2010 роком збільшилися на 21%.

За словами Захарченка, до спеціального фонду державного бюджету за січень-квітень 2011 року зібрано 1,4 млрд. гривень акцизного податку з вироблених в Україні нафтопродуктів.

Частка імпортного бензину в Україні збільшилася майже до 50%


Новини Статті Аналітика
Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 14.02.2011. Статистика з Китаю стимулює впевнене зростання Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 14.02.2011. Статистика з Китаю стимулює впевнене зростання
"Нафтогаз" знову спробує продати на аукціоні бензин за ціною вище ринкової Глобалізація світових логістичних систем Глобалізація світових логістичних систем Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Держава витратила 800 мільйонів на імпортні ліки Держава витратила 800 мільйонів на імпортні ліки Пріоритети формування національної інноваційної інфраструктури Пріоритети формування національної інноваційної інфраструктури ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
"Нафтогаз" на біржових торгах не вдалося продати 12,5 тисяч тонн палива Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Ціни на пальне в Україні призупинили ріст Ціни на пальне в Україні призупинили ріст Імпортери нафтопродуктів будуть судитися з Мінекономрозвитку Імпортери нафтопродуктів будуть судитися з Мінекономрозвитку I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті