Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 24 06:45 | London, Apr 24 04:45 | New York, Apr 24 00:45
Shanghai, Apr 24 12:45 | Tokyo, Apr 24 13:45 | Sydney, Apr 24 15:45

Бойко погрожує нафтотрейдерам штрафом на суму до 1 млрд. грн.

Бойко погрожує нафтотрейдерам штрафом на суму до 1 млрд. грн.




15 березня 2011 в 14:20 - Роман Зайцев


Бойко погрожує нафтотрейдерам штрафом на суму до 1 млрд. грн.

Міністр енергетики та вугільної промисловості Юрій Бойко 14 березня заявив, що Антимонопольний комітет (АМКУ) може оштрафувати нафтотрейдерів на суму до 1 млрд грн за стрімке підвищення цін на бензин марок А-95 та А-92.



АМКУ повинен оголосити про своє рішення сьогодні, пише "Комерсант-Україна".

"Найбільші шанси отримати штраф мають ті компанії, які завищують ціни і не вкладаються в ціновий коридор, встановлений експертно-аналітичною групою", - розповіло виданню високопоставлене джерело в Міненерго.

У п‘ятницю прем‘єр-міністр Микола Азаров повідомив, що автозаправні станції, що продають бензин дорожче граничної ціни, встановленої експертно-аналітичною групою при Кабміні (9,5 грн за літр А-95, 9 грн за літр дизельного палива), можуть бути закриті.

У питанні насичення ринку паливом уряд робить ставку на НПЗ, заявив вчора Ю.Бойко. Українські нафтопереробні заводи, на його думку, в змозі забезпечити країну власним паливом.

"Потужностей українських НПЗ вистачає, тому що вони сьогодні завантажені всього на 30%. До цього призвела протекціоністська політика щодо імпортерів", - сказав міністр в минулу неділю в інтерв‘ю "П‘ятому каналу".

Бойко погрожує нафтотрейдерам штрафом на суму до 1 млрд. грн.


Новини Статті Аналітика
Shell оскаржує в суді штраф на 25 мільйонів Shell оскаржує в суді штраф на 25 мільйонів Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Бойко і Міллер домовились про нову газову формулу Бойко і Міллер домовились про нову газову формулу Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
АМКУ оштрафував АМКУ оштрафував "гречаного" монополіста Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
АМКУ оштрафував АМКУ оштрафував "Хенкель Україна" на 30 тисяч за неправдиву рекламу Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Росія може оштрафувати Visa і MasterCard на 17 млрд доларів Росія може оштрафувати Visa і MasterCard на 17 млрд доларів У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Світ належить оптимістам, песимісти – тільки глядачі.

Ф.Гізо
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті