Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 19:17 | London, Apr 23 17:17 | New York, Apr 23 13:17
Shanghai, Apr 24 01:17 | Tokyo, Apr 24 02:17 | Sydney, Apr 24 04:17

Бензину А-95 пророкують ціну нижче за 10 грн.

Бензину А-95 пророкують ціну нижче за 10 грн.
Рейтинг: 0
Голосів: 0




18 квітня 2011 в 16:40 - Роман Зайцев


Бензину А-95 пророкують ціну нижче за 10 грн.

Якщо ціна на нафту на світових ринках стабілізується, слід очікувати, що значних стрибків вартості нафтопродуктів в Україні не буде.



Про це сказав заступник директора Департаменту з питань нафтової, газової, торф’яної, нафтопереробної промисловості та альтернативних видів палива Міненерговугілля Костянтин Бородін, повідомили УНН у прес-службі міністерства.

"Якщо ціна нафти на світових біржах зафіксується, то вартість 95-го бензину (в Україні) буде нижча за 10 грн за літр, і дизельного пального також", - сказав К.Бородін.

"Спільні зусилля уряду й нафтових компаній привели до того, що подорожчання нафтопродуктів в Україні, яке відбувалося впродовж останнього часу, було значно меншим, ніж подорожчання нафти та нафтопродуктів на світових ринках. Як відомо, це події, першопричиною яких стали заворушення в Північній Африці, а також аварія в Японії. Як наслідок, ми маємо стрімке, понад 30% зростання світових цін на нафту. В Україні темпи зростання були м’якшими. І, шляхом діалогу з нафтовими компаніями, шляхом кроків назустріч одне одному, нам станом на сьогодні вдалося не випустити ціни на основні нафтопродукти понад позначку 10 гривень за літр", - сказав заступник директора Департаменту.

"Ми просимо компанії, щоб вони йшли на зустріч країні, аграріям, усім тим, хто споживає нафтопродукти та товари й послуги, в ціні яких значна складова нафтопродуктів. Вони, звичайно, не дуже задоволені, але назустріч нам ідуть", - сказав К.Бородін.

Бензину А-95 пророкують ціну нижче за 10 грн.


Новини Статті Аналітика
Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Теоретико - методологічні засади стратегічного маркетингу на ринку спеціальної промислової продукції Теоретико - методологічні засади стратегічного маркетингу на ринку спеціальної промислової продукції Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Ціни на пальне в Україні зупинили ріст МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
"Нафтогаз" знову спробує продати на аукціоні бензин за ціною вище ринкової Технології виробництва біопалива Технології виробництва біопалива Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Ціни на пальне в Україні показали мляве зростання Ціни на пальне в Україні показали мляве зростання Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті