Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 24 02:33 | London, Apr 24 00:33 | New York, Apr 23 20:33
Shanghai, Apr 24 08:33 | Tokyo, Apr 24 09:33 | Sydney, Apr 24 11:33

АМКУ найближчим часом розбереться з імпортерами нафтопродуктів

АМКУ найближчим часом розбереться з імпортерами нафтопродуктів




10 березня 2011 в 19:30 - Роман Зайцев


АМКУ найближчим часом розбереться з імпортерами нафтопродуктів

Антимонопольний комітет України (АМКУ) має намір найближчим часом завершити розгляд справ про недобросовісну конкуренцію на ринку паливно-мастильних матеріалів. Про це під час засідання Комітету повідомив перший заступник голови АМКУ Юрій Кравченко.



"Ми рухаємося в двох напрямках. Є справу щодо 5-ти основних імпортерів нафтопродуктів, яке ми відкрили ще на початку року за ознаками встановлення цін без економічно обґрунтований причин. Ці ціни були встановлені в кінці минулого - на початку цього року. Зараз завершується розслідування у цій справі і найближчим часом комітет прийме рішення. Розрахункові суми штрафів складуть від 300 млн грн - це 10% від їхньої виручки", - заявив Кравченко.

Друга справа, як зазначив перший заступник голови АМКУ, ведеться за дорученням Президента і стосується компанії "Лівела", яка минулого року завезла без належного митного оформлення й інших зборів велику кількість пально-мастильних матеріалів в Україну.

"У процесі розслідування було встановлено, що протягом вересня-жовтня 2010 р. компанія займала монопольне становище, тобто понад 35% на загальнодержавному ринку бензину. Зараз ми збираємо докази за фактом зловживання компанією своїм монопольним становищем. Після встановлення всіх фактів Комітет прийме остаточне рішення", - запевнив Кравченко.

АМКУ найближчим часом розбереться з імпортерами нафтопродуктів


Новини Статті Аналітика
АМКУ дозволив Eni зайти на український газовий ринок АМКУ дозволив Eni зайти на український газовий ринок Шведська група SEB, можливо, купить третій банк в Україні Шведська група SEB, можливо, купить третій банк в Україні Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
АМКУ дозволив шведам поглинути АМКУ дозволив шведам поглинути "Акцепт Банк" Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
АМКУ оштрафував АМКУ оштрафував "гречаного" монополіста Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
АМКУ оштрафував АМКУ оштрафував "Хенкель Україна" на 30 тисяч за неправдиву рекламу Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
АМКУ оштрафував АМКУ оштрафував "Львівські автомобільні заводи" на 60 тисяч гривень У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті