Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 18 05:12 | London, Apr 18 03:12 | New York, Apr 17 23:12
Shanghai, Apr 18 11:12 | Tokyo, Apr 18 12:12 | Sydney, Apr 18 14:12

На Донеччині побудують найпотужніший в Україні біогазовий завод

На Донеччині побудують найпотужніший в Україні біогазовий завод




1 листопада 2010 в 11:40 - Роман Зайцев


На Донеччині побудують найпотужніший в Україні біогазовий завод

Новий завод із виробництва відновлювальної енергії буде створено на базі одного з агропромислових підприємств Донеччини. Для роботи використовуватимуться органічні відходи сільськогосподарської діяльності та тваринництва, передає Deutsche Welle.  



"Новий завод за потужністю в декілька разів перевищуватиме за потужністю вже існуючі", - розповів директор проекту з енергоeфективності агропромислового підприємства "Eкопрод А.Т." Федір Мельников.

Для виробництва біогазу це підприємство має власну базу сировини - будь-які органічні відходи, сіно, солома, навіть листя дерев пасують для цього.

Технологічний процес передбачає, що біогаз буде йти, зокрема і на виробництво електроенергії, а залишки біомаси перетворюватимуться на якісне біологічне добриво.

Виробництво також дозволяє створювати продукт ще й для хімічної промисловості.

При цьому воно відповідає всім вимогам екологічної безпеки і сприяє захисту довкілля, зауважив Мельников.

За словами директора, будівництво заводу розпочнеться ймовірно вже 2010 року.

Але до того, має буди вирішеним питання про кредити. Переговори із цього приводу відбуваються із представниками Європейського банку реконструкції та розвитку.

Проектантом заводу виступає одна з німецьких фірм. Німецькі фахівці запропонували найбільш ефективні технології, також компанія врахувала можливість використання українських аналогів німецького обладнання, що, за словами Мельникова, дозволяє знизити собівартість проекту.

Цей пілотний проект розробляється за участі керівництва Донецької області і за підтримки Східного комітету німецької економіки.

Згодом, як розповів DW представник німецько-українського форуму в Донецькій області Алекс Родіонов, планують ці технології поширити на весь регіон.

На Донеччині побудують найпотужніший в Україні біогазовий завод


Новини Статті Аналітика
У Шанхаї збудують 632-метровий готель У Шанхаї збудують 632-метровий готель Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Мінрегіонбуд планує отримати 390 млн. грн. за доступне житло Мінрегіонбуд планує отримати 390 млн. грн. за доступне житло Верховна рада спростила правила для девелоперів Верховна рада спростила правила для девелоперів ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві Цільові облігації у фінансовому механізмі формування житлового фонду Цільові облігації у фінансовому механізмі формування житлового фонду Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Німеччина відмовляється від атомної енергетики Німеччина відмовляється від атомної енергетики Банківське кредитування в стратегії модернізації та інноваційного розвитку економіки України Банківське кредитування в стратегії модернізації та інноваційного розвитку економіки України I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Швейцарія відмовляється від атомних електростанцій Швейцарія відмовляється від атомних електростанцій Принципи організації комунальної інфрастуктури Принципи організації комунальної інфрастуктури I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Біржа – це далекобійна гармата... І на біржі оббирають так, як на війні вбивають, не бачиш навіть – хто обібрав тебе.

А.Капюс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті