Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 13:44 | London, Apr 20 11:44 | New York, Apr 20 07:44
Shanghai, Apr 20 19:44 | Tokyo, Apr 20 20:44 | Sydney, Apr 20 22:44

Міністерство палива та енергетики хоче обкласти імпортний бензин митом

Міністерство палива та енергетики хоче обкласти імпортний бензин митом




6 грудня 2010 в 17:10 - Роман Зайцев


Міністерство палива та енергетики хоче обкласти імпортний бензин митом

Міністерство палива та енергетики України вважає за необхідне для захисту українських нафтопереробних заводів (НПЗ) ввести мито на імпортні світлі нафтопродукти нижче 120 євро за тонну.



Про це повідомив заступник міністра палива та енергетики Ігор Кірюшин, передає агентство "Інтерфакс-Україна".

"120 євро ми обговорювали з фахівцями Мінекономіки. Це максимальне мито, воно не буде введене. Мито буде збалансоване, щоб підтримати можливість конкуренції продукції українських НПЗ з імпортними нафтопродуктами", - сказав він на прес-конференції.

Кірюшин відзначив, що раніше озвучена в ряді ЗМІ мито на рівні 120 євро за тонну тільки вивчалися.

"120 євро за тонну - це не прораховане на сьогодні мито, це мито було запитане", - сказав заступник міністра.

За його словами, величина мита буде визначена на рівні уряду.

Крім цього, він зазначив, що в даний час прибутковість світової нафтопереробки близька до нуля, а вся маржа - на роздрібному ринку нафтопродуктів.

Як повідомлялося, 23 листопада відбулося засідання експертно-аналітичної групи з питань функціонування ринку нафти і нафтопродуктів і розвитку нафтопереробної промисловості при Кабінеті міністрів.

Згідно із заявою галузевої асоціації "Об‘єднання операторів ринку нафтопродуктів України", на засіданні була озвучена можливість введення в країні мит на імпортні світлі нафтопродукти в розмірі 120 євро за тонну.

Пізніше великі мережі АЗС, які в основному імпортують нафтопродукти, негативно висловилися про можливість введення мита.

Крім того, група розглянула питання готовності виробників і споживачів нафтопродуктів до повного переходу на нові ДСТУ з 1 січня 2011 року, відповідні європейським стандартам якості Євро-4 і Євро-5, а також обмеження торговельних надбавок і дотримання узгодженого цінового коридору на нафтовому ринку для збереження його стабільності.

Як повідомлялося, Міністерство закордонних справ Литви звернулося до профільних інститути ЄС з проханням втрутитися в ситуацію щодо введення Україною мит на імпорт нафтопродуктів.

Міністерство палива та енергетики хоче обкласти імпортний бензин митом


Новини Статті Аналітика
Держава витратила 800 мільйонів на імпортні ліки Держава витратила 800 мільйонів на імпортні ліки Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 14.02.2011. Статистика з Китаю стимулює впевнене зростання Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 14.02.2011. Статистика з Китаю стимулює впевнене зростання
Україна замiнює експортнi квоти на зерно митом Україна замiнює експортнi квоти на зерно митом Глобалізація світових логістичних систем Глобалізація світових логістичних систем Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Ціни на пальне в Україні призупинили ріст Ціни на пальне в Україні призупинили ріст Пріоритети формування національної інноваційної інфраструктури Пріоритети формування національної інноваційної інфраструктури ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Росія обклала митом українські сталеві ковані валки для прокатних станів Росія обклала митом українські сталеві ковані валки для прокатних станів Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Білорусь вводить монополію на імпорт харчів Білорусь вводить монополію на імпорт харчів Імпортери нафтопродуктів будуть судитися з Мінекономрозвитку Імпортери нафтопродуктів будуть судитися з Мінекономрозвитку I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті