Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 19:39 | London, Apr 19 17:39 | New York, Apr 19 13:39
Shanghai, Apr 20 01:39 | Tokyo, Apr 20 02:39 | Sydney, Apr 20 04:39

Коломойському дозволили продавати газ промисловцям

Коломойському дозволили продавати газ промисловцям




30 вересня 2010 в 16:30 - Роман Зайцев


Коломойському дозволили продавати газ промисловцям

Національна комісія регулювання електроенергетики (НКРЕ) видала "Укртатнафті" ліцензію на постачання до 150 млн. кубометрів газу на рік за нерегульованим тарифом.  



Рішення про видачу ліцензії терміном на п‘ять років комісія прийняла на засіданні в четвер, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

Представник "Укртатнафти" в ході засідання нагадав, що раніше компанія мала аналогічну ліцензію на період з 2001 по 2004 роки і зараз вирішила відновити цей вид діяльності.

За його словами, компанія має намір поставляти газ як для власних потреб, так і промисловим підприємствам Полтавської області, зокрема, вже є домовленість про постачання газу ВАТ "Крюківський вагонобудівний завод" і ВАТ "Кременчуцький завод технічного вуглецю".

Він також уточнив, що "Укртатнафта" має намір купувати газ у незалежних газодобувних компаній.

ПАТ "Укртатнафта" експлуатує Кременчуцький нафтопереробний завод. Менеджмент ПАТ з жовтня 2007 року контролюють акціонери Приватбанку.

Коломойському дозволили продавати газ промисловцям


Новини Статті Аналітика
Kulczyk Oil почав буріння на родовищі газу Kulczyk Oil почав буріння на родовищі газу "Ольгівській-14" в Україні Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС "Одеса-Броди" може почати працювати на Коломойського ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Shell буде шукати на Харківщині газ Shell буде шукати на Харківщині газ Як можуть вплинути європейські авіакомпанії на українські? Як можуть вплинути європейські авіакомпанії на українські? Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Україна закачала у сховища 13 млрд. кубометрів газу Україна закачала у сховища 13 млрд. кубометрів газу МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Медведєв не хоче одностороннього перегляду газових угод Медведєв не хоче одностороннього перегляду газових угод Фірташ має непогані перспективи захопити український хімпром Фірташ має непогані перспективи захопити український хімпром I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті