Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 04:16 | London, Apr 20 02:16 | New York, Apr 19 22:16
Shanghai, Apr 20 10:16 | Tokyo, Apr 20 11:16 | Sydney, Apr 20 13:16

Кабмін зобов’язав облгази відкрити рахунки в держбанках

Кабмін зобов’язав облгази відкрити рахунки в держбанках




24 листопада 2010 в 17:40 - Роман Зайцев


Кабмін зобов’язав облгази відкрити рахунки в держбанках

Уряд України зобов'язав підприємства з газопостачання та газифікації (обл- і міськгази) відкрити рахунки в державних Укрексімбанку та Ощадбанку для зарахування коштів за природний газ від споживачів.



Відповідне рішення закріплене постановою уряду № 1063 від 22 листопада і опубліковане на його веб-сайті. Цим рішенням уряд також зобов‘язав відкрити відповідні рахунки і компанії, що займаються продажем природного газу газопостачальним підприємствам.

При цьому постачальники і продавці газу повинні відкрити різні рахунки: для прийому коштів від підприємств, що виробляють теплову енергію, і від промислових споживачів та інших суб‘єктів господарювання.

Компанії повинні відкрити рахунки протягом десяти днів з моменту набуття чинності постанови.

Уряд доручив газопостачальним підприємствам протягом двох місяців з моменту набуття чинності постанови укласти зі споживачами нові договори (додаткові угоди) із зазначенням відповідних рахунків для оплати.

Раніше повідомлялося, що з 1 травня всі держпідприємства, підконтрольні Міністерству промислової політики, зобов‘язані обслуговуватися виключно в Ощадбанку та Укрексімбанку.

Кабмін зобов’язав облгази відкрити рахунки в держбанках


Новини Статті Аналітика
Банки можуть збільшити обсяги споживчого кредитування Банки можуть збільшити обсяги споживчого кредитування Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Обзор фондового рынка 13.07.2011_Market review Обзор фондового рынка 13.07.2011_Market review
Залишок коштів на коррахунках банків України на 31 травня збільшився на 182 млн грн. Залишок коштів на коррахунках банків України на 31 травня збільшився на 182 млн грн. Роль інформаційно - комунікаційних технологій в діяльності промислово - фінансових груп Роль інформаційно - комунікаційних технологій в діяльності промислово - фінансових груп Обзор фондового рынка 11.07.2011_PreMarket Обзор фондового рынка 11.07.2011_PreMarket
Польща відкриє в Україні візові центри Польща відкриє в Україні візові центри Роль комерційних банків у розвитку інфраструктури фондового ринку Роль комерційних банків у розвитку інфраструктури фондового ринку Обзор рынка акций перед открытием дня (16.05.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (16.05.2011)
Відкриття стадіону Відкриття стадіону "Олімпійського" відбудеться в жовтні Головна проблема банківської системи - боржники, які прикриваються депутатськими значками Головна проблема банківської системи - боржники, які прикриваються депутатськими значками Огляд ринку банківських депозитів в Україні в лютому Огляд ринку банківських депозитів в Україні в лютому
Уряд готує формулу Уряд готує формулу "3+1" з митним союзом НБУ лібералізує валютний ринок НБУ лібералізує валютний ринок Огляд ринку банківських депозитів в Україні в січні Огляд ринку банківських депозитів в Україні в січні

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті