Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 18:08 | London, Apr 19 16:08 | New York, Apr 19 12:08
Shanghai, Apr 20 00:08 | Tokyo, Apr 20 01:08 | Sydney, Apr 20 03:08

ЄБРР передума давати кредит "Нафтогазу"

ЄБРР передума давати кредит "Нафтогазу"




24 вересня 2010 в 10:00 - Роман Зайцев


ЄБРР передума давати кредит "Нафтогазу"

ЄБРР відклав на невизначений термін розгляд проекту виділення кредиту НАК "Нафтогаз України".  



Як повідомили в представництві банку в Києві, цей проект навряд чи буде винесений на затвердження ради директорів у 2010 році, передає "Інтерфакс".

У банку нагадали, що серед умов виділення "Нафтогазу" коштів міжнародними фінансовими органами - проведення структурних реформ у газовій галузі.

На цьому тижні ЄБРР прибрав проект "Нафтогазу" з переліку проектів, які планується винести на раду директорів, тоді як тиждень тому він ще був там з ймовірною датою розгляду в середині вересня.

31 липня 2009 Європейська Комісія та міжнародні фінансові інститути за підсумками переговорів з Україною виступили із заявою про можливе фінансування "Нафтогазу України".

ЄБРР, зокрема, повідомив про готовність розглянути надання НАК двох позик в розмірі до 300 млн. доларів і до 450 млн. доларів.

Передбачалося, що на першому етапі буде виділено короткостроковий кредит у сумі 300 млн. доларів на закупівлю природного газу, а на більш головному, другому, етапі "Нафтогаз України" отримає довгостроковий кредит у 450 млн. доларів на розвиток інфраструктури і підвищення енергоефективності.

Спочатку ЄБРР планував розглянути цей проект на засіданні ради директорів 17 листопада 2009 року, однак через зрив українською стороною реформ у газовій галузі ця дата кілька разів переносилася.

ЄБРР передума давати кредит "Нафтогазу"


Новини Статті Аналітика
Загальний обсяг нових кредитів у квітні зменшився до 110 млрд грн. Загальний обсяг нових кредитів у квітні зменшився до 110 млрд грн. Територіальні  відмінності розвитку регіонів України та інструменти  їх регулювання Територіальні відмінності розвитку регіонів України та інструменти їх регулювання Місячний огляд фінансових ринків України - Лютий Місячний огляд фінансових ринків України - Лютий
Власник Власник "Універсальної інвестиційної групи" збирається продати свій страховий бізнес Особливості нормативно-правового регулювання інноваційної інфраструктури в Україні та напрями його удосконалення Особливості нормативно-правового регулювання інноваційної інфраструктури в Україні та напрями його удосконалення Тижневий огляд фінансових ринків України Тижневий огляд фінансових ринків України
"Нафтогаз України" продав ОВДП на 5 млрд грн "Дельта банку" Перспективи формування національної інноваційної системи в Україні Перспективи формування національної інноваційної системи в Україні Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
У банків росте заборгованість за кредитами рефінансування перед НБУ У банків росте заборгованість за кредитами рефінансування перед НБУ Роль комерційних банків у розвитку інфраструктури фондового ринку Роль комерційних банків у розвитку інфраструктури фондового ринку ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Уряд обіцяє гасити 100% кредиту за українські автобуси Уряд обіцяє гасити 100% кредиту за українські автобуси Характеристика індивідуального планування в різних країнах Характеристика індивідуального планування в різних країнах Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті