Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 14:51 | London, Apr 25 12:51 | New York, Apr 25 08:51
Shanghai, Apr 25 20:51 | Tokyo, Apr 25 21:51 | Sydney, Apr 25 23:51

Геологи знайшли та підготували для буріння 45 нафтогазових об’єктів

Геологи знайшли та підготували для буріння 45 нафтогазових об’єктів




16 листопада 2010 в 17:40 - Роман Зайцев


Геологи знайшли та підготували для буріння 45 нафтогазових об’єктів

За даними Державної геологічної служби України, фонд виявлених нафтогазоперспективних та підготовлених до буріння об'єктів налічує 45 одиниць. З них 30 знаходиться на сході країни, 10 - на заході, 5 - в акваторіях Чорного й Азовського морів. Загальний фонд виявлених об'єктів нараховує 300 одиниць.  



У той же час, за інформацією заступника генерального директора ДГП "Укргеофізика" Анатолія Толкунова, як виявлені, так і підготовлені об‘єкти за розмірами належать до дрібних та дуже дрібних. Зокрема, з-поміж 45 підготовлених нафтогазоперспективних об‘єктів лише ті, що розташовані на акваторіях морів, мають від 5 до 15, а іноді й 20 одиниць умовного палива, тоді як на суходолі рідко який за запасами досягає однієї одиниці умовного палива.

Нині через вимушене скорочення обсягів польових робіт та робіт з пошуку й підготовки нових нафтогазоперспективних об‘єктів увага геологорозвідників має бути прикута до переоцінки фонду виявлених об‘єктів, вважає А.Толкунов, й пропонує ранжирувати виявлені об‘єкти за пріоритетністю, аби якомога скоріше підготувати найперспективніші з них до освоєння.

"Таким чином, навіть попри незначні обсяги фінансування геологорозвідувальних робіт питання наповнення фонду підготовлених нафтогазоперспективних об‘єктів на найближчі два-три роки буде закрито. У результаті у нас буде що виставляти на аукціони або надавати без їх проведення, а держава отримуватиме кошти в бюджет від продажу прав на користування цими об‘єктами", - запевняє А.Толкунов.

Геологи знайшли та підготували для буріння 45 нафтогазових об’єктів


Новини Статті Аналітика
Kulczyk Oil почав буріння на родовищі газу Kulczyk Oil почав буріння на родовищі газу "Ольгівській-14" в Україні Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Baker Hughes збільшила прибуток завдяки бурінню в Північній Америці Baker Hughes збільшила прибуток завдяки бурінню в Північній Америці Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
США дозволили відновити буріння в Мексиканській затоці США дозволили відновити буріння в Мексиканській затоці Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
ExxonMobil укладе контракт з нафтосервісної компанією Schlumberger на буріння 10 свердловин в Іраку ExxonMobil укладе контракт з нафтосервісної компанією Schlumberger на буріння 10 свердловин в Іраку У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
На 45 малих перспективних нафтогазових об’єктів України проводитимуться буріння На 45 малих перспективних нафтогазових об’єктів України проводитимуться буріння Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті