Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 10:50 | London, Apr 25 08:50 | New York, Apr 25 04:50
Shanghai, Apr 25 16:50 | Tokyo, Apr 25 17:50 | Sydney, Apr 25 19:50

Долю газу RUE можуть вирішити 24 листопада

Долю газу RUE можуть вирішити 24 листопада




22 листопада 2010 в 10:20 - Роман Зайцев


Долю газу RUE можуть вирішити 24 листопада

Засідання Верховного суду України у справі про передачу спірного газу на користь трейдера RosUkrEnergo може відбутися 24 листопада.  



Про це пише тижневик "Дзеркало тижня".

Автор нагадує, що засідання ВСУ з розгляду касаційної скарги, призначене на 10 листопада, не відбулося.

Колегія суддів прийшла до висновку, що без отримання певних пояснень від учасників і відповідей на питання, які виникли у суду в ході підготовки до розгляду справи, розглянути його у відповідності з законом неможливо.

Нагадаємо, на сьогоднішній день вже дві судові інстанції в Україні підтвердили правомірність рішення Стокгольмської торговельної палати від 8 червня 2010 року, відповідно до якого "Нафтогаз зобов‘язана повернути RUE 12,1 млрд. кубометрів природного  газу.

Для завершення процедури необхідно останнє рішення - ВСУ.

Нагадаємо, Верховна рада припинила діяльність своєї тимчасової слідчої комісії з розслідування діяльності компанії RosUkrEnergo.

Долю газу RUE можуть вирішити 24 листопада


Новини Статті Аналітика
Kulczyk Oil почав буріння на родовищі газу Kulczyk Oil почав буріння на родовищі газу "Ольгівській-14" в Україні Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
"Донецьксталь" обіцяє судитися з ДКЦПФР через призупинку обігу акцій Імпортери нафтопродуктів будуть судитися з Мінекономрозвитку Імпортери нафтопродуктів будуть судитися з Мінекономрозвитку ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
"Нафтогаз України" продав ОВДП на 5 млрд грн "Дельта банку" "Нафтогаз" втратить через конфлікт з RUE близько $ 1,1 млрд. та завантажить українську ГТС на найближчі чотири роки Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Shell буде шукати на Харківщині газ Shell буде шукати на Харківщині газ Потенційність підробки від Christie’s Потенційність підробки від Christie’s I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті