Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 13:13 | London, Apr 23 11:13 | New York, Apr 23 07:13
Shanghai, Apr 23 19:13 | Tokyo, Apr 23 20:13 | Sydney, Apr 23 22:13

Азаров заявляє, що в наступному році Україна буде спостерігати в ОПЕК

Азаров заявляє, що в наступному році Україна буде спостерігати в ОПЕК
Рейтинг: 0
Голосів: 0




10 листопада 2010 в 14:40 - Роман Зайцев


Азаров заявляє, що в наступному році Україна буде спостерігати в ОПЕК

Прем'єр Микола Азаров заявляє, що в наступному році Україна може стати спостерігачем при організації країн ОПЕК. Про це Азаров розповів, відриваючи засідання уряду в середу.  



За його словами, під час переговорів із генсекретарем Організації країн-експортерів нафти Абдаллой Салемом аль-Бадрі про це було домовлено.

"Генсек ОПЕК позитивно поставився до нашого бажання набути статус країни-спостерігача в ОПЕК. Це питання він пообіцяв винести на обговорення вже на наступній конференції ОПЕК", - сказав Азаров.

Він вкотре повторив про невідповідність нинішнім реаліям формули ціни на російський газ.

До речі, пан аль-Бадрі авторитет підтвердив, що газовий ринок зазнав суттєвих змін за останні роки. В світі вже не пов‘язують ціну на нафту і газ, оскільки з‘явились значні  обсяги сланцевого газу, альтернативних енергоносіїв. Отже формула визначення ціни на російський газ вже не відповідає ринковій кон‘юнктурі", - підкреслив Азаров.

Азаров заявляє, що в наступному році Україна буде спостерігати в ОПЕК


Новини Статті Аналітика
Kulczyk Oil почав буріння на родовищі газу Kulczyk Oil почав буріння на родовищі газу "Ольгівській-14" в Україні Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Shell буде шукати на Харківщині газ Shell буде шукати на Харківщині газ Фірташ має непогані перспективи захопити український хімпром Фірташ має непогані перспективи захопити український хімпром Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Україна закачала у сховища 13 млрд. кубометрів газу Україна закачала у сховища 13 млрд. кубометрів газу Перспективи нафто-газового сектору в Україні Перспективи нафто-газового сектору в Україні I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Медведєв не хоче одностороннього перегляду газових угод Медведєв не хоче одностороннього перегляду газових угод Азаров їде домовлятись про вільну торгівлю з ЄС Азаров їде домовлятись про вільну торгівлю з ЄС I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті