Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 16 19:22 | London, Apr 16 17:22 | New York, Apr 16 13:22
Shanghai, Apr 17 01:22 | Tokyo, Apr 17 02:22 | Sydney, Apr 17 04:22

Азаров хоче лівійського газу

Азаров хоче лівійського газу
Рейтинг: 0
Голосів: 0




23 листопада 2010 в 13:20 - Роман Зайцев


Азаров хоче лівійського газу

Прем'єр-міністр Микола Азаров вважає за можливе збільшити товарообіг між Україною і Лівією в кілька разів. Про це він заявив в інтерв'ю лівійської газеті "Маль ва Аамаль" ("Фінанси і бізнес") в рамках свого офіційного візиту до Лівії.  



"Нам потрібно подивитися, що може заважати приросту товарообороту і зняти ці питання", - зазначив Азаров.

За його словами, в даний час товарообіг між двома країнами становить близько 100 млн. гривень, передає "Інтерфакс".

Глава українського уряду підкреслив, що Україна зацікавлена в постачаннях до Лівії обладнання для нафтогазової промисловості, продукції машинобудування, двигунів для вертольотів і літаків сімейства "Антонов".

Крім того, для України становлять інтерес поставки зрідженого газу в Лівії.

Це питання буде обговорюватися в рамках українсько-лівійських переговорів, додав Азаров.

Він також запевнив, що Україні в 2011 році обов‘язково виконає свої зобов‘язання з постачання літаків до Лівії, які не виконувалися кілька років.

Офіційний візит українського прем‘єра до Лівії розпочався у вівторок.

Азаров хоче лівійського газу


Новини Статті Аналітика
Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття. Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття.
Kulczyk Oil почав буріння на родовищі газу Kulczyk Oil почав буріння на родовищі газу "Ольгівській-14" в Україні Розвиток ринку деривативів як інструменту перерозподілу оборотного капіталу Розвиток ринку деривативів як інструменту перерозподілу оборотного капіталу Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото. Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото.
Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Premarket від інтернет-брокера iTrader Premarket від інтернет-брокера iTrader
Shell буде шукати на Харківщині газ Shell буде шукати на Харківщині газ Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 09.03.2011. Стримуване зростання Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 09.03.2011. Стримуване зростання
Україна закачала у сховища 13 млрд. кубометрів газу Україна закачала у сховища 13 млрд. кубометрів газу Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України Підсумки торгового дня від інтернет-брокера iTrader Підсумки торгового дня від інтернет-брокера iTrader

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті