Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 07:31 | London, Apr 25 05:31 | New York, Apr 25 01:31
Shanghai, Apr 25 13:31 | Tokyo, Apr 25 14:31 | Sydney, Apr 25 16:31

3,1 мільярда "Нафтогаз" інвестує в реконструкцію ГТС

3,1 мільярда "Нафтогаз" інвестує в реконструкцію ГТС




3 грудня 2010 в 12:48 - Ілона Чіркова


3,1 мільярда "Нафтогаз" інвестує в реконструкцію ГТС

НАК "Нафтогаз Україна" в 2011 році планує інвестувати в реконструкцію газотранспортної системи (ГТС) країни 3,1 млрд. гривень.



За даними "Укртрансгазу", зокрема, в 2011 році в оновлення магістральних газопроводів та газорозподільних станцій буде інвестовано 1,22 млрд. гривень, в реконструкцію компресорних станцій - близько 1,5 млрд. гривень, на облаштування підземних сховищ газу буде спрямовано понад 200 млн. гривень.

Як підкреслила прес-служба, ефективна діяльність компанії доводить безпідставність чуток про старіння української ГТС

"Укртрансгаз" "послідовно збільшує обсяги фінансування для підтримки в належному стані ГТС".

Зокрема, для ефективного розподілу коштів керівництво компанії схвалило програму ремонтів за рахунок поточних коштів, згідно з якою до кінця 2010 року в проведення таких робіт буде інвестовано 1,75 млрд. гривень, що майже удвічі більше, ніж у 2009 році.

ДК "Укртрансгаз" експлуатує систему магістральних газопроводів і підземних сховищ газу країни.

Загальна протяжність її газопроводів становить 37,1 тис. км, у тому числі магістральних - 22,2 тис. км, газопроводів-відводів - 14,9 тис. км.

Пропускна спроможність газотранспортної системи України на вході становить 288 млрд. кубометрів, на виході - 178,5 млрд. кубометрів, у тому числі в країни Європи - 142,5 млрд. кубометрів.

3,1 мільярда "Нафтогаз" інвестує в реконструкцію ГТС


Новини Статті Аналітика
"Нафтогаз" знову спробує продати на аукціоні бензин за ціною вище ринкової Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Огляд українських ринків за 14.01.2011. Підсумки тижня Огляд українських ринків за 14.01.2011. Підсумки тижня
"Нафтогаз" вперше продав ОВДП на 5 мільярдів приватному банку Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Огляд українських ринків за 11.01.2011. Ринки знаходяться біля історичних максимумів Огляд українських ринків за 11.01.2011. Ринки знаходяться біля історичних максимумів
Уряд до осені планує розробити схему реструктуризації та реорганізації Уряд до осені планує розробити схему реструктуризації та реорганізації "Нафтогазу" Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
"Нафтогаз" збирається закачати 21 мільярд кубометрів газу У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
"Нафтогаз" на біржових торгах не вдалося продати 12,5 тисяч тонн палива Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті