Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 24 21:46 | London, Apr 24 19:46 | New York, Apr 24 15:46
Shanghai, Apr 25 03:46 | Tokyo, Apr 25 04:46 | Sydney, Apr 25 06:46

"Нафтонгаз" отримав майже 3 мільярди компенсацій

"Нафтонгаз" отримав майже 3 мільярди компенсацій




30 вересня 2010 в 13:30 - Роман Зайцев


"Нафтонгаз" отримав майже 3 мільярди компенсацій

НАК "Нафтогаз Україна" в період з 1 січня по 18 серпня дістала з державного бюджету 2,9 млрд. гривень на компенсацію різниці в цінах закупівлі і продажу імпортного природного газу в 2010 році.  



Про це йдеться у проспекті випуску українських єврооблігацій, опублікованому на Ірландській фондовій біржі, передає газета "Дело" з посиланням на "Українські новини".

Всього державним бюджетом на 2010 рік передбачена компенсація у розмірі 3 423,525 млн. гривень.

Також в проспекті зазначається, що уряд додатково до зазначених субсидіях з бюджету може використовувати і інші заходи з підтримки "Нафтогазу", у тому числі відстрочку виплати податків і збільшення статутного капіталу шляхом випуску додаткових акцій.

Як повідомлялося, в 1 кварталі 2010 ціна російського газу для України становила понад 305 доларів / тис. куб. м, у 2 кварталі, після підписання домовленостей з Росією щодо Чорноморського флоту і зниження ціни на імпортне паливо, ціна становила більше 230 доларів / тис. куб. м.

При цьому з грудня 2008 року до серпня 2010 року гранична ціна на газ для підприємств комунальної теплоенергетики становила 872,78 гривні / тис. куб. м з урахуванням ПДВ, цільової надбавки, тарифів на транспортування і поставку, витрат на зберігання.

З серпня НКРЕ підвищила граничну ціну на природний газ для підприємств комунальної теплоенергетики на 50%, або на 436,42 гривні / тис. куб. м до 1 309,2 гривні / тис. куб. м.

"Нафтонгаз" отримав майже 3 мільярди компенсацій


Новини Статті Аналітика
Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Огляд українських ринків за 04.02.2011. Підсумки тижня Огляд українських ринків за 04.02.2011. Підсумки тижня
Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Уряд хоче корпоратизувати підприємства авіабудування для підвищення конкуренції Уряд хоче корпоратизувати підприємства авіабудування для підвищення конкуренції Огляд українських ринків за 31.01.2011.Світова кон’юнктура визначає динаміку вітчизняних ринків Огляд українських ринків за 31.01.2011.Світова кон’юнктура визначає динаміку вітчизняних ринків
Kulczyk Oil почав буріння на родовищі газу Kulczyk Oil почав буріння на родовищі газу "Ольгівській-14" в Україні В Україні можуть ввести квоти на імпорт автомобілів В Україні можуть ввести квоти на імпорт автомобілів Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Уряд готує формулу Уряд готує формулу "3+1" з митним союзом МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
"Нафтогаз України" продав ОВДП на 5 млрд грн "Дельта банку" Виселяти українців із власного житла можуть тепер навіть у разі Виселяти українців із власного житла можуть тепер навіть у разі "суспільних потреб" Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Світ належить оптимістам, песимісти – тільки глядачі.

Ф.Гізо
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті