Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 24 06:02 | London, Apr 24 04:02 | New York, Apr 24 00:02
Shanghai, Apr 24 12:02 | Tokyo, Apr 24 13:02 | Sydney, Apr 24 15:02

"Нафтогаз" втратить 9,6 мільярда гривень від взаєморозрахунку з Фірташем

"Нафтогаз" втратить 9,6 мільярда гривень від взаєморозрахунку з Фірташем




12 листопада 2010 в 12:40 - Роман Зайцев


"Нафтогаз" втратить 9,6 мільярда гривень від взаєморозрахунку з Фірташем

НАК "Нафтогаз Україна" може втратити, за попередніми розрахунками, 9,6 млрд. гривень від взаєморозрахунку зі швейцарським газотрейдером RosUkrEnergo (RUE).  



Це випливає з аудиту консолідованої фінансової звітності компанії за 2009 рік, проведеного аудиторською компанією Ernst&Young, пише "Дзеркало тижня".

За інформацією видання, "Нафтогаз" готовий повернути 12,1 млрд. кубометрів природного газу RUE. У свою чергу, НАК має намір витребувати у RUE борг у розмірі 1,7 млрд. доларів.

"Оскільки менеджмент компанії розраховує здійснити своє право витребування у RUE і повернути RUE 12,1 млрд. кубометрів природного газу на виконання рішення арбітражного суду Стокгольма, то передбачувана сума резерву (після заліку вимог) складе 9,6 млрд. гривень", - говориться в документі Ernst&Young.

Як повідомлялося, рішеннями Арбітражного інституту Стокгольмської торгової палати від 30 березня 2010 року та від 8 червня 2010 року на Україну покладено виконання певних майнових і фінансових зобов‘язань.

Держава повинна повернути RUE 11,1 млрд. кубометрів природного газу, 1,1 млрд. кубометрів природного газу в якості компенсації і виплатити 197 млн. доларів як компенсацію.

"Нафтогаз" втратить 9,6 мільярда гривень від взаєморозрахунку з Фірташем


Новини Статті Аналітика
Kulczyk Oil почав буріння на родовищі газу Kulczyk Oil почав буріння на родовищі газу "Ольгівській-14" в Україні Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
У Штатах почали розраховуватись золотом У Штатах почали розраховуватись золотом "Нафтогаз" втратить через конфлікт з RUE близько $ 1,1 млрд. та завантажить українську ГТС на найближчі чотири роки ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
"Нафтогаз України" продав ОВДП на 5 млрд грн "Дельта банку" МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Фірташ має непогані перспективи захопити український хімпром Фірташ має непогані перспективи захопити український хімпром I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Shell буде шукати на Харківщині газ Shell буде шукати на Харківщині газ Перспективи нафто-газового сектору в Україні Перспективи нафто-газового сектору в Україні I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Світ належить оптимістам, песимісти – тільки глядачі.

Ф.Гізо
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті