Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 02:37 | London, Apr 26 00:37 | New York, Apr 25 20:37
Shanghai, Apr 26 08:37 | Tokyo, Apr 26 09:37 | Sydney, Apr 26 11:37

"Нафтогаз" просить АМКУ дозвіл на придбання близько 100 АЗС

"Нафтогаз" просить АМКУ дозвіл на придбання близько 100 АЗС




6 грудня 2010 в 16:20 - Роман Зайцев


"Нафтогаз" просить АМКУ дозвіл на придбання близько 100 АЗС

НАК "Нафтогаз України" має намір звернутися до Антимонопольного комітету України (АМКУ) за дозволом придбати до 100 автозаправних комплексів в однієї з українських мереж. Про це заявив в.о. глави АМКУ Юрій Кравченко.



"Ми сьогодні чекаємо на заяву з боку однієї державної структури про придбання частини заправних комплексів", - сказав він, уточнивши, що компанія, яка має намір здійснити придбання, входить до структури "Нафтогазу України".

Нагадаємо раніше глава НАК "НафтогазУкраїни" Євген Бакулін заявляв, що компанія планує створення державної мережі АЗС із представництвами в усіх регіонах України.

На початок листопада 2010 р. у власності "Нафтогазу" знаходилися 10 АЗС, 6 з яких забезпечено пунктами заправки зрідженим газом. Усі АЗС функціонують під брендом "Укргазвидобування".

"Нафтогаз" просить АМКУ дозвіл на придбання близько 100 АЗС


Новини Статті Аналітика
"Нафтогаз" знову спробує продати на аукціоні бензин за ціною вище ринкової Шведська група SEB, можливо, купить третій банк в Україні Шведська група SEB, можливо, купить третій банк в Україні Огляд українських ринків за 14.01.2011. Підсумки тижня Огляд українських ринків за 14.01.2011. Підсумки тижня
"Смарт-холдинг" готується придбати підприємство "Укргазвидобуток" Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Огляд українських ринків за 11.01.2011. Ринки знаходяться біля історичних максимумів Огляд українських ринків за 11.01.2011. Ринки знаходяться біля історичних максимумів
Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Держава витратила 800 мільйонів на імпортні ліки Держава витратила 800 мільйонів на імпортні ліки Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
"Укргазвидобування" витратить 1,3 мільярда на АЗС та нафтобази У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті