Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 19:54 | London, Apr 25 17:54 | New York, Apr 25 13:54
Shanghai, Apr 26 01:54 | Tokyo, Apr 26 02:54 | Sydney, Apr 26 04:54

"Нафтогаз" оскаржить постанову суду в справі RosUkrEnergo

"Нафтогаз" оскаржить постанову суду в справі RosUkrEnergo
Рейтинг: 0
Голосів: 0




19 серпня 2010 в 16:16 - Роман Зайцев


"Нафтогаз" оскаржить постанову суду в справі RosUkrEnergo

Національна акціонерна компанія «Нафтогаз України» має намір оскаржити рішення Шевченківського районного суду Києва від 13 серпня, що зобов'язує НАК виконати рішення Стокгольмського арбітражу про повернення компанії «РосУкрЕнерго» 12,1 млрд куб. газу. Про це йдеться в повідомленні Міністерства палива й енергетики.  



Відповідно до нього, відповідне доручення «Нафтогазу» оскаржити вирок в апеляційній інстанції дав міністр палива й енергетики Юрій Бойко.

Стокгольмський арбітражний трибунал 8 червня зобов'язав НАК «Нафтогаз України» повернути RosUkrEnergo 11 млрд куб. газу, а також виплатити компанії встановлений контрактом штраф у товарній формі в обсязі 1,1 млрд куб. газу.

RosUkrEnergo для виконання рішення Стокгольмського арбітражу в Україні подало позов до Шевченківського районного суду Києва, який своєю постановою від 13 серпня підтвердив вердикт міжнародного арбітражу.

"Нафтогаз" оскаржить постанову суду в справі RosUkrEnergo


Новини Статті Аналітика
"Нафтогаз" знову спробує продати на аукціоні бензин за ціною вище ринкової Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Огляд українських ринків за 14.01.2011. Підсумки тижня Огляд українських ринків за 14.01.2011. Підсумки тижня
"Нафтогаз" вперше продав ОВДП на 5 мільярдів приватному банку "Нафтогаз" втратить через конфлікт з RUE близько $ 1,1 млрд. та завантажить українську ГТС на найближчі чотири роки Огляд українських ринків за 11.01.2011. Ринки знаходяться біля історичних максимумів Огляд українських ринків за 11.01.2011. Ринки знаходяться біля історичних максимумів
Уряд до осені планує розробити схему реструктуризації та реорганізації Уряд до осені планує розробити схему реструктуризації та реорганізації "Нафтогазу" Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
"Нафтогаз" збирається закачати 21 мільярд кубометрів газу Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Shell оскаржує в суді штраф на 25 мільйонів Shell оскаржує в суді штраф на 25 мільйонів Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті