Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 02:13 | London, Apr 25 00:13 | New York, Apr 24 20:13
Shanghai, Apr 25 08:13 | Tokyo, Apr 25 09:13 | Sydney, Apr 25 11:13

"Газпрому" більше не потрібна RosUkrEnergo

"Газпрому" більше не потрібна RosUkrEnergo
Рейтинг: 0
Голосів: 0




1 жовтня 2010 в 11:10 - Роман Зайцев


"Газпрому" більше не потрібна RosUkrEnergo

Російський "Газпром" вважає неможливим повернення компанії RosUkrEnergo в схему постачань імпортного природного газу в Україні як посередника між НАК "Нафтогаз України" і російським холдингом.  



Про це в інтерв‘ю тижневику "Власть денег" повідомив заступник голови правління "Газпрому" Олександр Медведєв, передає "Обком" з посиланням на "Українські новини".

"Це питання закрите, і як мінімум з нашого боку такої постановки питання немає. З усіх питань, як буде будуватися спільний бізнес Україна та Росії, це саме неможливе. Ми зараз працюємо з НАК безпосередньо і будемо продовжувати працювати", - сказав він.

Медведєв також повідомив, що "Газпрому" не надходили ніякі конкретні пропозиції з приводу вирішення питання про повернення "Нафтогазом" за рішенням судів 12,1 млрд. кубометрів газу компанії RosUkrEnergo.

50% акцій RosUkrEnergo належить "Газпрому", іншими 50% володіє компанія Centragas Beteiligungs Holding AG, 90% якої належить Дмитру Фірташу, а інші 10% - українському бізнесмену Івану Фурсіну.

До 2009 року RosUkrEnergo, закуповуючи газ у компанії "Газпром експорт", дочірньої компанії "Газпрому", поставляла його на кордон України і Росії, де за прямим договором продавала "Нафтогазу".

"Газпрому" більше не потрібна RosUkrEnergo


Новини Статті Аналітика
Європа істотно скоротила споживання російського газу Європа істотно скоротила споживання російського газу "Нафтогаз" втратить через конфлікт з RUE близько $ 1,1 млрд. та завантажить українську ГТС на найближчі чотири роки Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
"Газпром" і Японія вкладуть 7 мільярдів в зріджений газ Фірташ має непогані перспективи захопити український хімпром Фірташ має непогані перспективи захопити український хімпром ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
"Газпром" каже, що ні про що з Україною не домовлявся Перспективи нафто-газового сектору в Україні Перспективи нафто-газового сектору в Україні Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
"Газпром" оцінює будівництво газогону "Пiвденний потiк" в 15,5 мільярдів євро Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Президент України виключає можливість злиття Президент України виключає можливість злиття "Нафтогазу" і "Газпрому" Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Світ належить оптимістам, песимісти – тільки глядачі.

Ф.Гізо
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті