Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 24 00:08 | London, Apr 23 22:08 | New York, Apr 23 18:08
Shanghai, Apr 24 06:08 | Tokyo, Apr 24 07:08 | Sydney, Apr 24 09:08

"Газпром" обіцяє 40% знижку за здачу "Нафтогазу"

"Газпром" обіцяє 40% знижку за здачу "Нафтогазу"




25 лютого 2011 в 21:01 - Роман Зайцев


"Газпром" обіцяє 40% знижку за здачу "Нафтогазу"

У разі створення СП між "Газпромом" і "Нафтогазом", ціна газу для промспоживачів України може зменшитись на 40%.



"Грубо - відсотків на 40 ціна може бути нижче. Зараз знижка на 30% митного збору вже врахована", - сказав в інтерв‘ю "Делу" начальник управління по роботі з країнами ближнього зарубіжжя Департаменту маркетингу, переробки газу і рідких вуглеводнів "Газпром" і гендиректор "Газпром збут Україна" Анатолій Подмишальський.

Відповідаючи на питання: Коли теоретично таке спільне підприємство може бути створене?

"Треба вирішити питання виключення підприємств - які повинні увійти з української сторони в СП, з переліку підприємств, що не підлягають приватизації. Згідно з чинним законодавством, ГТС приватизації не підлягає. Відповідно, законодавство має бути змінене. Коли це буде зроблено, запуститься процес оцінки. Думаю, рік-півтора", - резюмував газовий чиновник.

Він додав, що в 2011 році "Газпром збут Україна" планує продати промисловому сектору України 3,6-3,8 млрд. куб. м газу.

"У цьому році очікую поставки 3,6-3,8 млрд. куб. м природного газу промисловому сектору Україні через компанію "Газпром збут Україна", - сказав він.

За його словами, найбільшими покупцями газу в російської компанії в Україні є Кримський содовий завод, "Кримський Титан", "Азовсталь".

Ген директор "Газпро збут Україна" додав, що компанія продає газ українським споживачам за цінами "Нафтогазу".

"Така ж, як у НАК "Нафтогаз Україна". Я працюю в законодавчому полі, і у мене ціна така ж, як і у "Газу України", який поставляє газ іншим підприємствам. "Газпром" - компанія незалежна. Компанія п‘ять років купує у НАКу і продає за тарифами, які встановлює НКРЕ", - сказав він.

"Газпром" обіцяє 40% знижку за здачу "Нафтогазу"


Новини Статті Аналітика
Nissan Motor і Mitsubishi Motors домовилися про створення СП по виробництву міні-карів Nissan Motor і Mitsubishi Motors домовилися про створення СП по виробництву міні-карів "Нафтогаз" втратить через конфлікт з RUE близько $ 1,1 млрд. та завантажить українську ГТС на найближчі чотири роки Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Європа істотно скоротила споживання російського газу Європа істотно скоротила споживання російського газу Фірташ має непогані перспективи захопити український хімпром Фірташ має непогані перспективи захопити український хімпром ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
"Нафтогаз України" продав ОВДП на 5 млрд грн "Дельта банку" Перспективи нафто-газового сектору в Україні Перспективи нафто-газового сектору в Україні Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
"Газпром" і Японія вкладуть 7 мільярдів в зріджений газ Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті