Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 02:56 | London, Apr 25 00:56 | New York, Apr 24 20:56
Shanghai, Apr 25 08:56 | Tokyo, Apr 25 09:56 | Sydney, Apr 25 11:56

"Газ України" зявив про низький розрахунок за газ на Волині

"Газ України" зявив про низький розрахунок за газ на Волині




14 січня 2011 в 10:06 - Ілона Чіркова


"Газ України" зявив про низький розрахунок за газ на Волині

Станом на 10 січня підприємства комунальної теплоенергетики (ТКЕ, без "Київенерго") заборгували ДК "Газ України" за природний газ, спожитий у опалювальному сезоні 2010-2011 років (із 1 жовтня 2010 року), приблизно 3,27 мільярда гривень (рівень розрахунків становить 42%). Про це повідомили у прес-службі ДК "Газ України".



За оперативною інформацією, найбільші борги накопичили підприємства ТКЕ Дніпропетровської (479,81 мільйона гривень), Донецької (470,83 мільйона гривень), Харківської (429,78 мільйона гривень) областей.

Крім того, столична енергокомпанія АЕК "Київенерго" заборгувала ДК "Газ України" за спожитий з 1 жовтня 2010 року природний газ приблизно 1,23 мільярда гривень.

Вкрай низький рівень розрахунків за спожитий у поточному опалювальному сезоні природний газ мають теплопостачальні підприємства Закарпатської (32%), Дніпропетровської та Кіровоградської (по 33%), Житомирської та Волинської (по 35%), Луганської та  Рівненської (по 36%), Одеської та Івано-Франківської (по 37%) областей, а також АР Крим (33%).

За даними ДК "Газ України", волинські підприємства теплокомуненерго боргують за газ, спожитий у нинішньому опалювальному сезоні, майже 54,8 мільйона гривень.

В повідомленні йдеться, що ДК "Газ України" звертає увагу керівників теплопостачальних підприємств та місцевих органів влади на необхідність проведення повних та вчасних розрахунків за природний газ, а також погашення накопиченної заборгованості. Компанія нагадує, що виділення планових обсягів природного газу (лімітів) здійснюється відповідно до рівня оплати тепловиробниками вартості спожитого природного газу.

"Газ України" зявив про низький розрахунок за газ на Волині


Новини Статті Аналітика
Kulczyk Oil почав буріння на родовищі газу Kulczyk Oil почав буріння на родовищі газу "Ольгівській-14" в Україні Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Фінансові та боргові проблеми американських штатів Фінансові та боргові проблеми американських штатів ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Shell буде шукати на Харківщині газ Shell буде шукати на Харківщині газ МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Україна закачала у сховища 13 млрд. кубометрів газу Україна закачала у сховища 13 млрд. кубометрів газу Фірташ має непогані перспективи захопити український хімпром Фірташ має непогані перспективи захопити український хімпром I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Медведєв не хоче одностороннього перегляду газових угод Медведєв не хоче одностороннього перегляду газових угод Перспективи нафто-газового сектору в Україні Перспективи нафто-газового сектору в Україні I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Світ належить оптимістам, песимісти – тільки глядачі.

Ф.Гізо
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті