Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 09:55 | London, Apr 25 07:55 | New York, Apr 25 03:55
Shanghai, Apr 25 15:55 | Tokyo, Apr 25 16:55 | Sydney, Apr 25 18:55

На створення нових робочих місць Львівщина у 2011 р. отримає з держбюджету 12 млн. грн.

На створення нових робочих місць Львівщина у 2011 р. отримає з держбюджету 12 млн. грн.




9 лютого 2011 в 18:12 - Ілона Чіркова


На створення нових робочих місць Львівщина у 2011 р. отримає з держбюджету 12 млн. грн.

Про це сьогодні, 9 лютого, на колегії Львівської ОДА повідомив голова ЛОДА Михайло Цимбалюк.



У той час, перший заступник директора Львівського обласного центру зайнятості Василь Буртник поінформував, що Львівщина посідає четверте місце в державі за абсолютними показниками з працевлаштування, перенавчання безробітних.

Так, з його слів, у рамках програми до "Євро-2012" у центрі зайнятості Львівщини 349 безробітних пройшли курс вивчення німецької та англійської мов.

За словами Буртника, в області побільшало вакансій.

Також він додав, що якщо на початок 2010 року на одне робоче місце претендували 22 особи, то на кінець 2010-початок 2011 року – 12 осіб.

Голова Львівської ОДА Михайло Цимбалюк наголосив на потребі створення в області навчального центру для перекваліфікації безробітних, які вже працюють в Одесі та в Криму.

На створення нових робочих місць Львівщина у 2011 р. отримає з держбюджету 12 млн. грн.


Новини Статті Аналітика
Німці відкривають фабрику на Львівщині Німці відкривають фабрику на Львівщині Формування системи організаційного забезпечення інноваційного розвитку промислових підприємств Формування системи організаційного забезпечення інноваційного розвитку промислових підприємств Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Золотовалютні резерви НБУ збільшились на 2 мільйони Золотовалютні резерви НБУ збільшились на 2 мільйони Інтелектуальний капітал, як наукові інновації Інтелектуальний капітал, як наукові інновації ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Спеціальні економічні зони Львівщини все менше цікавлять інвесторів Спеціальні економічні зони Львівщини все менше цікавлять інвесторів Сучасні підходи до оцінювання ефективності інноваційної діяльності машинобудівних підприємств Сучасні підходи до оцінювання ефективності інноваційної діяльності машинобудівних підприємств Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Уряд направить гроші на подолання безробіття Уряд направить гроші на подолання безробіття Інновація в організації діяльності фінансової служби корпорації Інновація в організації діяльності фінансової служби корпорації I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Підприємцям заборонили оплачувати понад 10 тис. грн. готівкою за електроенергію Підприємцям заборонили оплачувати понад 10 тис. грн. готівкою за електроенергію Інноваційна інфраструктура Львівської області Інноваційна інфраструктура Львівської області I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті