Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 11:41 | London, Apr 20 09:41 | New York, Apr 20 05:41
Shanghai, Apr 20 17:41 | Tokyo, Apr 20 18:41 | Sydney, Apr 20 20:41

На підготовку стадіону "Авангард" в Ужгороді до ЄВРО-2012 потрібно 22 млн. гривень



18 листопада 2010 в 13:05 - Уляна Роїк


На підготовку стадіону "Авангард" в Ужгороді до ЄВРО-2012 потрібно 22 млн. гривень

За рішенням УЄФА стадіон "Авангард" в Ужгороді стане одним з тренувальних центрів команд у підготовці до матчів ЄВРО-2012.  



Як повідомив начальник Управління молоді і спорту Закарпатської ОДА, ужгородський стадіон "Авангард" отримав унікальний шанс, аби вирішити усі свої давні проблеми.

Зараз тут планують підготувати всі необхідні умови для прийому та тренування команд. Як зазначає представник Закарпатської ОДА, все буде відповідати усім сучасним вимогам. Для здійснення всіх планів потрібно близько 22 млн. гривень. Це з врахуванням легкоатлетичного покриття стадіону.

Начальник відділу МОК "Євро-2012 Україна" надав повний опис запланованого тренувального центру в Ужгороді. За його словами, неподалік від тренувальних центрів мають бути розташовані 4-5-зіркові готелі або спорткомлекси, які зможуть розмістити футболістів і делегації команд. Повинні також бути створені належні побутові умови для довготривалого перебування команд-учасниць, спортзал, басейн, масажний кабінет, місця відпочинку та приватні їдальні. На території тренувального центру має знаходитися принаймні одне футбольне поле стандартного розміру з можливістю проведення відкритих і закритих тренувань. Він також відзначив, що готовність всіх баз в Україні знаходиться на рівні 80-90%.

Вимоги представників МОКу (Місцевий організаційний комітет з підготовки до Євро-2012) до стадіону:

1.Тренувальна база повинна мати принаймні три поля з натуральним газоном високої якості, на яких має бути прокладено штучний полив.
2.Забезпечити освітлення стадіону.
3.Частково замінити меблі в роздягальнях стадіону "Авангард".
4.Роздягальні повинні бути з відповідним метражем та мати в наявності не менше 10 душових кабін.

 

На підготовку стадіону "Авангард" в Ужгороді до ЄВРО-2012 потрібно 22 млн. гривень


Новини Статті Аналітика
UEFA похвалив Україну за підготовку до Євро-2012 UEFA похвалив Україну за підготовку до Євро-2012 Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Залишок коштів на коррахунках банків України на 31 травня збільшився на 182 млн грн. Залишок коштів на коррахунках банків України на 31 травня збільшився на 182 млн грн. Механізм державної підтримки та розвитку інноваційної інфраструктури України Механізм державної підтримки та розвитку інноваційної інфраструктури України ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Відкриття стадіону Відкриття стадіону "Олімпійського" відбудеться в жовтні Проектування типів зовнішньої реклами та архітектурно - художні функції міського середовища Проектування типів зовнішньої реклами та архітектурно - художні функції міського середовища Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Залишок коштів на коррахунках банків України на 30 травня зменшився на 782 млн грн. Залишок коштів на коррахунках банків України на 30 травня зменшився на 782 млн грн. Інтелектуальний капітал, як наукові інновації Інтелектуальний капітал, як наукові інновації I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Генпрокуратура хоче знати, на що пішли гроші Євро-2012 Генпрокуратура хоче знати, на що пішли гроші Євро-2012 Ризики інноваційної діяльності підприємств Ризики інноваційної діяльності підприємств I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті