Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 03:05 | London, Apr 25 01:05 | New York, Apr 24 21:05
Shanghai, Apr 25 09:05 | Tokyo, Apr 25 10:05 | Sydney, Apr 25 12:05

На базі Укрзалізниці буде створене державне акціонерне товариство

На базі Укрзалізниці буде створене державне акціонерне товариство




26 листопада 2010 в 18:04 - Уляна Роїк


На базі Укрзалізниці буде створене державне акціонерне товариство

Перехід до створення державного акціонерного товариства на базі Державної адміністрації залізничного транспорту України (Укрзалізниці) є стратегічною метою реформування галузі.



Так вважає перший заступник генерального директора адміністрації Микола Сергієнко.

За його словами, за півтора року залізничний транспорт України має корпоратизуватись, а в 2013 року перетворитися на державне акціонерне товариство.

Ще в минулому році гендиректор Укрзалізниці Михайло Костюк зазначав, що припинення процесу реформування адміністрації дозволить залізничникам впоратися з кризою. Оптимальним, на його думку, варіантом було перетворення галузі в державний концерн з відповідними юридичними особами, які існують і сьогодні.

Як повідомлялося, Укрзалізниця може на початку грудня 2010 року підписати контракт на постачання 10 швидкісних потягів для перевезення гостей Чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Також Укрзалізниця має намір цього року придбати 16 нових локомотивів.

Нагадаємо, що в липні холдингова компанія Луганськтепловоз заявляла про плани Укрзалізниці купити у неї дев‘ять магістральних вантажних електровозів, два електропоїзди і три дизель-поїзди.

Раніше глава Мінтрансу Єфименко заявляв, що найближчим часом Укрзалізниця закупить не менше 10 нових пасажирських електропоїздів, які будуть використовуватися на швидкісних ділянках залізниці.

 

На базі Укрзалізниці буде створене державне акціонерне товариство


Новини Статті Аналітика
"Укрзалізниця" ввела новий графік руху поїздів МВФ на шляху до реформування МВФ на шляху до реформування Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
"Укрзалізниця" напозичала 11,4 мільярди Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
"Укрзалізниця" заборонила вивозити за кордон вагони через зростання внутрішніх перевезень Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
"Укрзалізниця" планує замінити 400 електровозів на суму близько 2 млрд доларів Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
"Укрзалізниця" витратить понад 156 мільйонів на запчастини для вагонів У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Світ належить оптимістам, песимісти – тільки глядачі.

Ф.Гізо
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті