Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 10:48 | London, Apr 25 08:48 | New York, Apr 25 04:48
Shanghai, Apr 25 16:48 | Tokyo, Apr 25 17:48 | Sydney, Apr 25 19:48

Стали відомі нові таємничі власники "Запоріжсталі"

Стали відомі нові таємничі власники "Запоріжсталі"




7 січня 2011 в 11:12 - Роман Зайцев


Стали відомі нові таємничі власники "Запоріжсталі"

Канцелярія Лондонського Високого суду Англії і Уельсу оголосила компанії, які брали участь в купівлі контрольного пакету акцій одного з найбільших вітчизняних металургійних комбінатів "Запоріжсталь".



У документах канцелярії Високиого суду Лондона відкривається таємниця компаній, як купили контрольний пакет акцій "Запоріжсталі" у Midland Group Едуарда Шифріна й Олександра Шнайдера, пише газета "Дело".

Представниками таємничих російських інвесторів виявилися п'ять невідомих компаній: Atinia Ventures, Parborio Holdings, Belego Holdings, Sileni Trading і Equalchance Processing.

Інформації про ці компанії в інших відкритих джерелах, крім канцелярії суду в Лондоні, немає.

Не коментують цю інформацію і в "Запоріжсталі". Також немає інформації і про те, в яких країнах ці компанії зареєстровані.

Як повідомляється в матеріалах англійського суду, Atinia Ventures, Parborio Holdings, Belego Holdings, Sileni Trading і Equalchance Processing придбали пакет акцій "Запоріжсталі", приналежних Midland (близько 50%) за 850 млн. доларів 19 травня 2010 року.

Як повідомлялося, акції "Запоріжсталі" спочатку у Midland, а потім у інших співвласників комбінату Ігоря Дворецького і Віталія Сацького викупили невідомі російські інвестори за 1,7 млрд. доларів. Профінансував цю транзакцію російський державний Внєшекономбанк, підконтрольний уряду Росії на чолі з Володимиром Путіним.

Консультантом в угоді виступила інвестиційна компанія "Тройка Діалог", яка таким же чином допомогла раніше ВЕБ придбати 505+2 акції українського "Індустріального союзу Донбасу".

При цьому кінцевих власників акцій українських підприємств досі не оголосили ні в ІСД, ні в "Запоріжсталі".

Стали відомі нові таємничі власники "Запоріжсталі"


Новини Статті Аналітика
Уряд стимулюватиме авіакомпанії вітчизняні літаки Уряд стимулюватиме авіакомпанії вітчизняні літаки Шведська група SEB, можливо, купить третій банк в Україні Шведська група SEB, можливо, купить третій банк в Україні Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
ЄБРР купує акції УкрСиббанку ЄБРР купує акції УкрСиббанку Ахметов купив Київський центральний універмаг Ахметов купив Київський центральний універмаг ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Україна куплятиме російський газ у другому кварталі по 295,6 долара за тисячу куб. м. Україна куплятиме російський газ у другому кварталі по 295,6 долара за тисячу куб. м. Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Ціни змусили українців купляти менше бензину Ціни змусили українців купляти менше бензину Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Metinvest і ArcelorMittal можуть взяти участь у купівлі російської шахти Metinvest і ArcelorMittal можуть взяти участь у купівлі російської шахти "Распадская" Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті