Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 11:15 | London, Apr 25 09:15 | New York, Apr 25 05:15
Shanghai, Apr 25 17:15 | Tokyo, Apr 25 18:15 | Sydney, Apr 25 20:15

Парламент порушив одну з умов вступу в СОТ

Парламент порушив одну з умов вступу в СОТ
Рейтинг: 0
Голосів: 0




20 грудня 2010 в 16:48 - Роман Зайцев


Парламент порушив одну з умов вступу в СОТ

Парламент порушив одну з умов вступу України до СОТ, перенісши термін зниження експортного мита на брухт кольорових металів з 2011 на 2014 рік.



Верховна рада зберегла діючу ставку експортного мита на брухт кольорових металів до 2014 року.

Ця пролонгація передбачена розробленим депутатами Партії регіонів законопроектом № 7429, який був зареєстрований 6 грудня, а вже в п'ятницю, 16 грудня, прийнятий в першому читанні і в цілому, пише видання "Комерсант-Україна".

До вступу країни до СОТ діяла заборона на експорт кольорового брухту, в 2008 році ставка мита склала 30%, з 1 січня 2009 року - 27%, з початку 2010 року - 24%.

Тепер зниження ставки мита на 3 п. п., до 21%, відбудеться не 1 січня 2011 року, а лише в 2014 році.

Подальше зниження також буде відбуватися щорічно: у 2015 році - до 18%, в 2016 році - до 15%.

Співавтор законопроекту Сергій Майборода пояснює цей крок дефіцитом сировини.

"Виробничі потужності завантажені лише на 35-38%, а в найближчі два-три роки обсяги збору кольорового металобрухту можуть скоротитися майже в три рази в порівнянні з 2009 роком", - заявив він.

Закон продовжив до 2015 року дозвіл експортувати брухт кольорових металів тільки "спеціалізованим металургійним переробним підприємствам за наявності експортного сертифіката якості".

Відстрочка зниження мит кардинально не вирішить проблему нестачі сировини на внутрішньому ринку, вважають експерти.

Парламент порушив одну з умов вступу в СОТ


Новини Статті Аналітика
Україна скоротила експорт електроенергії Україна скоротила експорт електроенергії Зарубіжний досвід активізації інноваційної діяльності на підприємствах Зарубіжний досвід активізації інноваційної діяльності на підприємствах Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 14.02.2011. Статистика з Китаю стимулює впевнене зростання Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 14.02.2011. Статистика з Китаю стимулює впевнене зростання
Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Класифікація інституціональних проблем, які обмежують інноваційний розвиток Класифікація інституціональних проблем, які обмежують інноваційний розвиток Маріупольський металургійний комбінат ім. Ілліча - незрозумілий спокій Маріупольський металургійний комбінат ім. Ілліча - незрозумілий спокій
Росія скасує ембарго на експорт зерна з 1 липня Росія скасує ембарго на експорт зерна з 1 липня Інноваційна інфраструктура України: проблеми та перспективи розвитку Інноваційна інфраструктура України: проблеми та перспективи розвитку Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Росія може скасувати зернове ембарго Росія може скасувати зернове ембарго Як підвищують енергоефективність українські компанії Як підвищують енергоефективність українські компанії ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Україна замiнює експортнi квоти на зерно митом Україна замiнює експортнi квоти на зерно митом Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті