Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 10:23 | London, Apr 25 08:23 | New York, Apr 25 04:23
Shanghai, Apr 25 16:23 | Tokyo, Apr 25 17:23 | Sydney, Apr 25 19:23

Міттала можуть звинуватити у контрабанді коксівного вугілля

Міттала можуть звинуватити у контрабанді коксівного вугілля




19 жовтня 2010 в 15:30 - Роман Зайцев


Міттала можуть звинуватити у контрабанді коксівного вугілля

Справу за фактом спроби контрабанди Криворізьким гірничо-металургійним комбінатом "ArcelorMittal Кривий Ріг" коксівного вугілля перебуває на досудовому слідстві у Службі безпеки України.  



Про це заявив заступник глави Державної митної служби Степан Деріволков, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

"На сьогодні справа перебуває на досудовому слідстві в СБУ. А чи є там складова порушення чи ні - буде вирішувати суд", - зазначив Деріволков.

"Державна митна служба мала всі підстави порушити кримінальну справу у зв‘язку з тим, що, за даними експертизи, задеклароване вугілля не відповідало тому, що було при митному оформленні. Тому у нас були всі підстави порушити цю справу", - підкреслив він.

Як повідомлялося, Державна митна служба порушила кримінальну справу за фактом спроби контрабанди Криворізьким гірничо-металургійним комбінатом "ArcelorMittal Кривий Ріг" коксівного вугілля, що виразилося в заниженні вартості при його імпорті в Україні.

Справа була порушена за фактом замаху на контрабанду 67,6 тис. вугілля на суму майже 203 млн. гривень.

"ArcelorMittal Кривий Ріг" є найбільшим виробником сталевого прокату в Україні, спеціалізується на виробництві довгомірного прокату, зокрема, арматури і катанки.

Основними ринками збуту є регіони Близького Сходу, Європи, Африки, Алжиру, ЄС і Східної Європи.

Міттала можуть звинуватити у контрабанді коксівного вугілля


Новини Статті Аналітика
Митниця перевиконала план зборів Митниця перевиконала план зборів Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Врегульовано питання з відшкодуванням ПДВ Врегульовано питання з відшкодуванням ПДВ "ArcelorMittal Кривий Ріг" Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Посол Франції вважає, що інвестиціям в Україну заважають Податкова і Митниця Посол Франції вважає, що інвестиціям в Україну заважають Податкова і Митниця Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
ArcelorMittal Кривий Ріг проводить тендер із закупівлі коксівного вугілля ArcelorMittal Кривий Ріг проводить тендер із закупівлі коксівного вугілля У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
У севастопольському аеропорту У севастопольському аеропорту "Бельбек" відкриють пропуск через кордон Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті