Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 00:42 | London, Apr 25 22:42 | New York, Apr 25 18:42
Shanghai, Apr 26 06:42 | Tokyo, Apr 26 07:42 | Sydney, Apr 26 09:42

Метпідприємства України збільшили виробництво в незначному обсязі

Метпідприємства України збільшили виробництво в незначному обсязі




11 лютого 2011 в 08:32 - Ілона Чіркова


Метпідприємства України збільшили виробництво в незначному обсязі

Металургійні підприємства України в січні 2011 року зберегли виробництво на рівні попереднього місяця.



Про це повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" представник об‘єднання металургійних підприємств "Металургпром" (Дніпропетровськ) під час балансової наради представників підприємств гірничо-металургійного комплексу в Дніпропетровську в середу.

За його даними, середньодобове виробництво чавуну в січні склало 77,8 тис. тонн, а за місяць було вироблено 2411 тисяч тонн чавуну, сталі - 92,4 тис. тонн і 2,864 млн. тонн, прокату - 89,6 тис. тонн і 2,777 млн. тонн відповідно.

Співрозмовник агентства також повідомив, що на початку лютого середньодобове виробництво чавуну і прокату незначно знизилася.

Він сказав, що за сім діб лютого середньодобове виробництво чавуну склало 77,5 тис. тонн, сталі - 92,8 тис. тонн, прокату - 78,2 тис. тонн.

Як повідомили в "Металургпромі", станом на 1 лютого 2011 року в Україну простоювали п‘ять доменних печей з 36 експлуатуються (14%), а також три конвертери з 21 (14%), 17 мартенівських печей з 35 (49%) і вісім електропечей з 15 (53%).

Метпідприємства України збільшили виробництво в незначному обсязі


Новини Статті Аналітика
Росіяни купують Донецький електрометалургійний завод Росіяни купують Донецький електрометалургійний завод Формування безпечного інноваційного розвитку та забезпечення інноваційної безпеки реону Формування безпечного інноваційного розвитку та забезпечення інноваційної безпеки реону Маріупольський металургійний комбінат ім. Ілліча - незрозумілий спокій Маріупольський металургійний комбінат ім. Ілліча - незрозумілий спокій
Румунія вимагає від України мільярд доларів за гірничо-збагачувальний комбінат Румунія вимагає від України мільярд доларів за гірничо-збагачувальний комбінат Інноваційна інфраструктура України: проблеми та перспективи розвитку Інноваційна інфраструктура України: проблеми та перспективи розвитку Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
"Метінвест" інвестує в ГЗК майже 5 мільярдів Як підвищують енергоефективність українські компанії Як підвищують енергоефективність українські компанії ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Чистий прибуток ArcelorMittal зріс до 1,07 млрд доларів Чистий прибуток ArcelorMittal зріс до 1,07 млрд доларів СОТ хоче, щоб Україна знизила експортні мита на брухт СОТ хоче, щоб Україна знизила експортні мита на брухт Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
"Arcelor Mittal Кривий Ріг" заробив 1,2 мільярда Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті