Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 01:45 | London, Apr 24 23:45 | New York, Apr 24 19:45
Shanghai, Apr 25 07:45 | Tokyo, Apr 25 08:45 | Sydney, Apr 25 10:45

Металурги знижують виробництво

Металурги знижують виробництво




14 жовтня 2010 в 14:20 - Роман Зайцев


Металурги знижують виробництво

Через відсутність замовлень на найбільшому вітчизняному меткомбінаті "АрселорМіттал Кривий Ріг" зупиняють ряд виробничих агрегатів.  



Зокрема, 12 жовтня була зупинена одна з печей сортопрокатного цеху № 2 "АрселорМіттал Кривий Ріг" через відсутність замовлень на катанку, виробництвом якої займається даний цех, пише газета "Дело".

У результаті цього, за словами представника підприємства, виробництво даного виду продукції на комбінаті повинне буде скоротитися на 50%.

Крім цього, й інші українські металурги мають намір скоротити в листопаді виробництво сталі на 4,9% в порівнянні з їх планом на жовтень.

Всього в листопаді металургійні підприємства мають намір виплавити 2,9 млн. тонн сталі, також планом на цей місяць передбачається скорочення виплавки чавуну на 5,1% - 2,4 до млн. тонн, і збереження випуску прокату на рівні плану жовтня, а саме - 2,7 млн. тонн.

Про це заявив вчора на балансовій нараді представників підприємств гірничо-металургійного комплексу генеральний директор галузевого об‘єднання "Металургпром" Василь Харахулах.

Подібне зниження виробництва, за словами аналітиків, може бути обумовлено досить складним становищем на ринку металопродукції.

Зараз, навіть після священного для мусульман місяця Рамадан, попит на українську сталь на традиційних для вітчизняних виробників ринках країн Близького Сходу та Північної Африки залишається низьким.

У результаті трейдери продовжують знижуватися і ціни на українську продукцію.

Металурги знижують виробництво


Новини Статті Аналітика
Nissan Motor і Mitsubishi Motors домовилися про створення СП по виробництву міні-карів Nissan Motor і Mitsubishi Motors домовилися про створення СП по виробництву міні-карів Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Маріупольський металургійний комбінат ім. Ілліча - незрозумілий спокій Маріупольський металургійний комбінат ім. Ілліча - незрозумілий спокій
Дефіцит поточного рахунку НБУ у квітні 2011 р. скоротився до 293 млн доларів Дефіцит поточного рахунку НБУ у квітні 2011 р. скоротився до 293 млн доларів Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Економічна думка щодо розвитку підприємництва: історичний аспект Економічна думка щодо розвитку підприємництва: історичний аспект ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
ЛАЗ і Рено можуть разом виробляти мікроавтобуси ЛАЗ і Рено можуть разом виробляти мікроавтобуси Інтелектуальний капітал, як наукові інновації Інтелектуальний капітал, як наукові інновації Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
В Мінпродовольства обіцяють збільшити виробництво м’яса, молока та олії В Мінпродовольства обіцяють збільшити виробництво м’яса, молока та олії Інноваційно - інвестиційний потенціал лізингу в умовах кризи Інноваційно - інвестиційний потенціал лізингу в умовах кризи I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Світ належить оптимістам, песимісти – тільки глядачі.

Ф.Гізо
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті