Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 23:09 | London, Apr 19 21:09 | New York, Apr 19 17:09
Shanghai, Apr 20 05:09 | Tokyo, Apr 20 06:09 | Sydney, Apr 20 08:09

Йорданія планує ввести 20% мито на українську сталь

Йорданія планує ввести 20% мито на  українську сталь




9 листопада 2010 в 10:50 - Роман Зайцев


Йорданія планує ввести 20% мито на українську сталь

Уряд Йорданії має намір повернути діюче до кризи 20% мито на імпорт сталі з країн, що не входять в Арабський союз чавуну і сталі.  



Крім цього, уряд країни вважає, що й інші арабські держави повинні ввести аналогічні мита на імпорт металопродукції з "третіх країн", в той час як внутрішньорегіональна торгівля залишиться вільною від бар‘єрів, пише видання "Дєло".

Варто відзначити, що найбільшим постачальником сталі в Йорданію є Україна.

В основному в цю близькосхідну країну поставляється вітчизняна квадратна заготівля і довгомірний прокат.

За підсумками 2009 року, на частку вітчизняних металургів припало 1,02 млн. тонн металопродукції з 1,5 млн. тонн загального обсягу сталевого імпорту.

У цьому ж році з січня по серпень в Йорданію вже було поставлено 589 тис. тонн української металопродукції, що становить 3,5% від загального експорту вітчизняної продукції.

На думку експертів, введення загороджувальних мит може негативно позначитися на українських металургів.

У результаті ж загороджувальних заходів, українська металопродукція може втратити свою конкурентоспроможність і опинитися витісненою конкурентами з арабських країн.

Йорданія планує ввести 20% мито на  українську сталь


Новини Статті Аналітика
Нацбанк Білорусі з 1 червня 2011 р. підвищує ставку рефінансування до 16% річних Нацбанк Білорусі з 1 червня 2011 р. підвищує ставку рефінансування до 16% річних Інноваційна інфраструктура України: проблеми та перспективи розвитку Інноваційна інфраструктура України: проблеми та перспективи розвитку Маріупольський металургійний комбінат ім. Ілліча - незрозумілий спокій Маріупольський металургійний комбінат ім. Ілліча - незрозумілий спокій
Лукашенко заборонив підвищувати ціни Лукашенко заборонив підвищувати ціни Як підвищують енергоефективність українські компанії Як підвищують енергоефективність українські компанії Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Україна замiнює експортнi квоти на зерно митом Україна замiнює експортнi квоти на зерно митом СОТ хоче, щоб Україна знизила експортні мита на брухт СОТ хоче, щоб Україна знизила експортні мита на брухт ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
ВВП Великобританії I кварталі 2011 р. підвищився на 0,5% ВВП Великобританії I кварталі 2011 р. підвищився на 0,5% Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Росія обклала митом українські сталеві ковані валки для прокатних станів Росія обклала митом українські сталеві ковані валки для прокатних станів Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті