Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 24 09:17 | London, Apr 24 07:17 | New York, Apr 24 03:17
Shanghai, Apr 24 15:17 | Tokyo, Apr 24 16:17 | Sydney, Apr 24 18:17

"Метінвест" інвестує в ГЗК майже 5 мільярдів

"Метінвест" інвестує в ГЗК майже 5 мільярдів




11 травня 2011 в 15:20 - Роман Зайцев


"Метінвест" інвестує в ГЗК майже 5 мільярдів

"Метінвест", що входить в СКМ Рената Ахметова, планує інвестувати в свої ГЗК в 2011 році майже 5 мільярдів гривень.



Згідно з повідомленням прес-служби групи, кошти розподілено наступним чином: Північний ГЗК - 2,58 мільярда гривень, Інгулецький ГЗК - 1,35 мільярда гривень, Центральний ГЗК - 0,9 мільярда гривень.

Зокрема програма Північного ГЗК передбачає модернізацію випалювальних машин, модернізацію і комплексну автоматизацію збагачувальної фабрики, будівництво циклічно-поточної транспортної схеми Першотравневого кар‘єру, придбання основного гірничотранспортного обладнання.

Основний акцент інвестиційної програми Інгулецького ГЗК - збільшення обсягів флотаційного концентрату до 7 мільйонів тонн за рахунок введення в експлуатацію другого пускового комплексу магнітно-флотаційного доведення концентрату - IV квартал - завершення реалізації проекту.

Також в плані комплексна автоматизація збагачувального переділу і реалізація проектів екологічного спрямування.

На Центральному ГЗК заплановані екологічні заходи, пов‘язані з розвитком шламового господарства, і будівництво нового дробильно-перевантажувального комплексу.

В "Метінвесті" нагадують, що з 2006 року компанія вклала понад 7,5 мільярда гривень в модернізацію ГЗК.

Нагадаємо, раніше "Метінвест" залучив 3-х річну позику на 175 мільйонів доларів в російського "Сбербанку".

Це другий залучений "Метінвестом" в 2011 році кредит, після недавньої позики на суму 75 мільйонів доларів, отриманого у групи Rabobank 17 лютого.

Згідно з повідомленням, у 2010 році компанія залучила кредит на суму 700 мільйонів доларів, організований Deutsche Bank AG і наданий синдикатом з 14 банків.

До цього, в липні 2007 року "Метінвест" отримував кредит на суму 1,5 мільярда долара, який був визнаний найбільшим позикою, отриманим українською приватною компанією.

Як повідомлялося, Metinvest на початку лютого розмістив семирічні єврооблігації на 750 мільйонів доларів під 9% річних, отримавши 736,7 мільйона.

"Метінвест" інвестує в ГЗК майже 5 мільярдів


Новини Статті Аналітика
"Газпром" і Японія вкладуть 7 мільярдів в зріджений газ 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Щотижнева статистика публІчних ІСІ:  31.03-06.04.11 р. Щотижнева статистика публІчних ІСІ: 31.03-06.04.11 р.
Клюєв запрошує іспанські гроші в українське село Клюєв запрошує іспанські гроші в українське село Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року
Клюєв закликає в Україну німецьких інвесторів Клюєв закликає в Україну німецьких інвесторів Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року
ДТЕК планує інвестувати у вугледобувну і енергетичну галузі 20 млрд. доларів ДТЕК планує інвестувати у вугледобувну і енергетичну галузі 20 млрд. доларів Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Premarket від інтернет-брокера iTrader Premarket від інтернет-брокера iTrader
"Нафтогаз" інвестує 2,4 мільярда у збільшення видобутку газу Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури Огляд вітчизняного фондового ринку за 04.04.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 04.04.2011 від ІГ Сократ

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Світ належить оптимістам, песимісти – тільки глядачі.

Ф.Гізо
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті