Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 17:06 | London, Apr 25 15:06 | New York, Apr 25 11:06
Shanghai, Apr 25 23:06 | Tokyo, Apr 26 00:06 | Sydney, Apr 26 02:06

"Магнітогорський металургійний комбінат" збільшив поставки металопродукції

"Магнітогорський металургійний комбінат" збільшив поставки металопродукції




1 грудня 2010 в 10:25 - Уляна Роїк


"Магнітогорський металургійний комбінат" збільшив поставки металопродукції

ВАТ "Магнітогорський металургійний комбінат" у жовтні 2010 року в порівнянні з жовтнем 2009 збільшило поставки металопродукції підприємствам російської трубної галузі на 35%, до 250 тис. тонн. Про це повідомляє прес-служба компанії.  



Згідно з підрахунками нинішній результат став найбільш значним з початку року і одним з найбільших за останні роки. У цілому з початку року середньомісячна відвантаження ММК склала 196,593 тис. тонн.

Основними споживачами металопродукції комбінату з числа трубних заводів стали: Сіверський, Волзький і Таганрозький заводи, а також ЧТПЗ і Виксунський металургійний завод.

У нинішньому році ММК планує збільшити поставки металопродукції російським трубникам до 2,3 млн. тонн.

Раніше повідомлялося, що Магнітогорський металургійний комбінат в III кварталі 2010 року порівняно з II кварталом збільшив чистий прибуток за РСБО в 12 разів, до 8,19 млрд. руб.

ВАТ "Магнітогорський металургійний комбінат" є найбільшим підприємством чорної металургії Росії, його частка в обсязі металопродукції, що реалізовується на внутрішньому ринку країни, становить близько 20%. Підприємство являє собою великий металургійний комплекс з повним виробничим циклом, починаючи з підготовки залізорудної сировини і закінчуючи глибокою переробкою чорних металів.

 

"Магнітогорський металургійний комбінат" збільшив поставки металопродукції


Новини Статті Аналітика
Metinvest планує збільшити постачання металопродукції в Білорусію в 2 рази Metinvest планує збільшити постачання металопродукції в Білорусію в 2 рази Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
"Укрспецвагон" провело закупівлі металопродукції на загальну суму в 117,26 млн. грн. Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Макіївський меткомбінат в 2010 р. заробив понад 62 млн. грн. чистого прибутку за рахунок непрофільних доходів Макіївський меткомбінат в 2010 р. заробив понад 62 млн. грн. чистого прибутку за рахунок непрофільних доходів Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Залізничні будівельники мають великі плани на Вінниччину Залізничні будівельники мають великі плани на Вінниччину У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Промислові підприємства України збільшили виробництво за січень-жовтень 2010 року Промислові підприємства України збільшили виробництво за січень-жовтень 2010 року Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті