Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 06:06 | London, Apr 20 04:06 | New York, Apr 20 00:06
Shanghai, Apr 20 12:06 | Tokyo, Apr 20 13:06 | Sydney, Apr 20 15:06

Мер Одеси заявив, що шведська Saab може взяти участь у розробці генплану Одеси

Мер Одеси заявив, що шведська Saab може взяти участь у розробці генплану Одеси




10 лютого 2011 в 20:48 - Ілона Чіркова


Мер Одеси заявив, що шведська Saab може взяти участь у розробці генплану Одеси

Шведська компанія Saab може взяти участь у розробці генерального плану розвитку Одеси або навіть розробити генплан "з нуля".



О. Костусєв сказав, що у них є пропозиція від фірми Saab. Вони готові розробити генеральний план розвитку Одеси, в якому буде впроваджена новітня концепція "розумне місто". У них вже є подібний досвід, і вони запрошують їх на початок березня в Стокгольм. Заявив мер Одеси Олексій Костусєв в ексклюзивному інтерв‘ю агентству "Інтерфакс-Україна".

Він додав, що, звичайно, на цей проект потрібні великі гроші. А зараз немає можливості їх виділити. Але є бізнесмени, які готові знайти грант - це десь EUR1, 6 млн., щоб розробити цей проект. І навіть якщо його не вийде впровадити, цей досвід і світові тенденції варто вивчити.

Крім того, мер зазначив, що в нинішньому році прийняття генплану Одеси малоймовірно, а декларована попереднім керівництвом Одеси робота над генпланом насправді була неякісною.

О. Костусєв підкреслив, що спочатку він хоче прийняти статут територіальної громади міста з тим, щоб, як годиться, обговорити і прийняти генеральний план. Тому що генеральний план - це не справа декількох чиновників - це справа всіх городян.

Крім того, він вважає, що генерального плану на самій справі на сьогоднішній день у міста немає. Все, що робилося - це все нісенітниця. І сьогодні вони працюють над концепцією соціально-економічного розвитку Одеси.

Генплан розвитку Одеси міська влада на чолі з екс-мером Едуардом Гурвіцем планували прийняти ще восени 2009 року. Тоді заявлялося, що документ пройшов експертизу у всіх державних органах, в ньому враховані всі зауваження одеситів, так як він вже двічі виставлявся на ознайомлення для жителів міста. Проте документ так і не був винесений на сесію.

Конфлікти навколо генплану міста тривають з 2007 року. Після представлення громадськості першого варіанту документа по Одесі пройшли акції протестів. У них брали участь, в основному, жителі приватних будинків, які виявили, що їхнє житло планується знести. За незадовільну роботу мер Е. Гурвіц звільнив головного архітектора міста Володимира Колокольникова. На його місце восени 2008 року був призначений Борис Бровін.

Мер Одеси заявив, що шведська Saab може взяти участь у розробці генплану Одеси


Новини Статті Аналітика
МАУ відкриває рейс Київ - Одеса МАУ відкриває рейс Київ - Одеса Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Янукович заявив, що Одеса повинна залучити кращі компанії для розробки шельфу Чорного моря Янукович заявив, що Одеса повинна залучити кращі компанії для розробки шельфу Чорного моря Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
S&P відкликало рейтинги Одеси через брак інформації S&P відкликало рейтинги Одеси через брак інформації Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Міжнародне рейтингове агентство Standard & Poor’s відкликало рейтинги Одеси Міжнародне рейтингове агентство Standard & Poor’s відкликало рейтинги Одеси У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Швеція продасть 6,3% акцій Nordea Bank Швеція продасть 6,3% акцій Nordea Bank Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті