Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 20:16 | London, Apr 19 18:16 | New York, Apr 19 14:16
Shanghai, Apr 20 02:16 | Tokyo, Apr 20 03:16 | Sydney, Apr 20 05:16

Васадзе пернесе виробництво Chevrolet Aveo в Україну

Васадзе пернесе виробництво Chevrolet Aveo в Україну




4 січня 2011 в 09:11 - Роман Зайцев


Васадзе пернесе виробництво Chevrolet Aveo в Україну

У початку 2011 року виробництво моделі Chevrolet Aveo буде перенесено з Польщі в Україні.



Про це в інтерв'ю "ЛІГАБізнесІнформ" розповів президент асоціації "Укравтопром" Михайло Резник.

Зокрема, складання моделі буде налагоджено на потужностях ЗАЗу в Запоріжжі.

Раніше модель збиралася на "проблемному" заводі Fabrykа Samochodow Osobowych (FSO), який, як і ЗАЗ належить корпорації "УкрАвто". Виробництво Chevrolet Aveo на FSO припиняється у березні 2011 року.

Раніше повідомлялося, що "Укравто" не виключає можливості закриття FSO у 2011 році. Також на підприємстві планується скорочення персоналу. Врятувати FSO може новий інвестор, пошуки якого тривають. Експерти вважають, що "Укравто" може сконцентруватися на розвитку повномасштабного виробництва в Україну.

"Наскільки мені відомо, на варшавському заводі виготовлялися кузови для Aveo, після чого вони поставлялися в Україні, де збиралися готові автомобілі. Однак останнім часом позиціонування "УкрАвто" зводилося до формування в Україні повномасштабного виробництва, а у випадку розвитку сценарію щодо зупинки польського заводу , "УкрАвто" змушена буде переходити на повноцінне виробництво в Запоріжжі ", - пояснив Назаренко.

Нагадаємо, "УкрАвто" є власником FSO з 2005 року. Запорізькому автомобілебудівному заводу належить 19,9% акцій польського підприємства, які дають право на 84,3% голосів на загальних зборах компанії. Виробничі потужності польського заводу дозволяють виробляти 250 тис. автомобілів на рік.

У період з січня по вересень FSO 2010 створив близько 32 000 автомобілів Аveo і машинокомплектів для виробництва автомобіля Lanos. В даний час в компанії працюють 1830 чоловік

Як відомо, "УкрАвто" контролює депутат Таріел Васадзе.

Васадзе пернесе виробництво Chevrolet Aveo в Україну


Новини Статті Аналітика
Україні прогнозують врожай зернових на рівні 44 млн т. Україні прогнозують врожай зернових на рівні 44 млн т. Польща вирішила ще почекати з переходом на євро Польща вирішила ще почекати з переходом на євро Обзор рынка акций перед открытием дня (13.07.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (13.07.2011)
В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві "ОАК-Антонов" можуть передати виробничі активи авіабудівних підприємств Росії та Україні Обзор рынка акций перед открытием дня (12.07.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (12.07.2011)
Посол Німеччини каже, що вступ України до Митного союзу закриє їй двері у ЗВТ Посол Німеччини каже, що вступ України до Митного союзу закриє їй двері у ЗВТ Білоруські компанії мігрують в Росію і Україну Білоруські компанії мігрують в Росію і Україну Обзор рынка акций перед открытием дня (04.07.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (04.07.2011)
Дефіцит держбюджету України за січень-квітень склав 4 млрд грн. Дефіцит держбюджету України за січень-квітень склав 4 млрд грн. Міжнародні експерти скептично оцінюють перспективи української економіки Міжнародні експерти скептично оцінюють перспективи української економіки Обзор рынка акций перед открытием дня (16.06.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (16.06.2011)
Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Українські експортери залишають Європу Українські експортери залишають Європу Обзор рынка акций перед открытием дня (07.06.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (07.06.2011)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті