Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 21:52 | London, Apr 25 19:52 | New York, Apr 25 15:52
Shanghai, Apr 26 03:52 | Tokyo, Apr 26 04:52 | Sydney, Apr 26 06:52

Росія хоче створити спільне підприємство з "Турбоатомом"

Росія хоче створити спільне підприємство з "Турбоатомом"




23 травня 2011 в 16:20 - Роман Зайцев


Росія хоче створити спільне підприємство з "Турбоатомом"

Росія готова інвестувати в розвиток одного з найбільших у світі турбінобудівних підприємств - харківського ВАТ "Турбоатом", за умови створення на його базі спільного україно-російського підприємства.



Про це заявив голова "Росатома" Сергій Кирієнко в інтерв‘ю "Економічній правді".

"Ми обговорювали з урядом України проекти з розширення замовлення для харківського "Турбоатома". Якщо він прийме рішення про створення спільного підприємства на базі "Турбоатома", ми туди інвестуватимемо", - сказав Кирієнко.

При цьому він відзначив, що в рамках проекту на підприємстві можна було б налагодити виробництво нового покоління турбін, оскільки нині спостерігається зниження попиту на старі модифікації устаткування, що випускається заводом.

"Завод має добрий потенціал, а найцінніше - це досвід колективу. Але цей потенціал потрібно реалізувати", - підсумував голова "Росатома".

Харківський турбінний завод ВАТ "Турбоатом" - одне з найбільших у світі турбобудівних підприємств, яке здійснює повний цикл виробництва: проектування, виготовлення, постачання, налагодження, фірмове обслуговування турбінного устаткування для всіх типів електростанцій.

Продукція "Турбоатома" експлуатується в 45 країн світу на чотирьох континентах.

Управління державною часткою акцій ВАТ "Турбоатом" здійснюється Фондом державного майна, якому належить 75,22% акцій компанії.

Росія хоче створити спільне підприємство з "Турбоатомом"


Новини Статті Аналітика
Nissan Motor і Mitsubishi Motors домовилися про створення СП по виробництву міні-карів Nissan Motor і Mitsubishi Motors домовилися про створення СП по виробництву міні-карів "ОАК-Антонов" можуть передати виробничі активи авіабудівних підприємств Росії та Україні Обзор рынка акций перед открытием дня (11.07.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (11.07.2011)
Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви Білоруські компанії мігрують в Росію і Україну Білоруські компанії мігрують в Росію і Україну Обзор рынка акций перед открытием дня (16.06.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (16.06.2011)
Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Перспективи нафто-газового сектору в Україні Перспективи нафто-газового сектору в Україні Обзор рынка акций перед открытием дня (10.06.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (10.06.2011)
Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Потенційні ринки для інвестування Потенційні ринки для інвестування Обзор рынка акций перед открытием дня (09.06.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (09.06.2011)
Медведєв не хоче одностороннього перегляду газових угод Медведєв не хоче одностороннього перегляду газових угод Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті