Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 09:06 | London, Apr 25 07:06 | New York, Apr 25 03:06
Shanghai, Apr 25 15:06 | Tokyo, Apr 25 16:06 | Sydney, Apr 25 18:06

На 2,7% зросли акції Полтавського ГЗК

На 2,7% зросли акції Полтавського ГЗК




13 жовтня 2010 в 13:52 - Оксана Кадай-Гриців


На 2,7% зросли акції Полтавського ГЗК

Українські фондовий ринок у середу відкрився зростанням, виходячи з динаміки індексу ПФТС: індикатор фондового майданчика ПФТС до 10:35 виріс на 0,32% - до 760,32 пункту, обсяг торгів склав 6,25 млн грн, індекс акцій "Української біржі" (УБ) до цього часу залишався незмінним, обсяг торгів склав 3840 тисяч грн., передає "Інтерфакс-Україна".  



Як повідомив аналітик інвестгрупи "ТАСК" В’ячеслав Іванишин, зовнішню кон’юнктуру на відкритті українського фондового ринку можна охарактеризувати як помірно позитивну. Оптимістичні настрої, зокрема, спостерігаються після публікації протоколів ФРС, згідно яким регулятор готовий до запуску другої частини програми стимулювання економіки США з метою підтримки її відновлення.
Позитивно на настроях інвесторів відбивається і публікація квартальної звітності Intel Corporation, додав він.
Згідно з коментарем голови департаменту торгівлі інвесткомпанії "БГ Капітал" Вадима Самара, в подальшому на динаміку світових і в результаті - українських фондових індексів можуть вплинути дані з промислового виробництва в країнах єврозони.
Експерт також відзначає, що позитивна динаміка до кінця дня ймовірна і по паперах фінансового сектора на тлі публікації корпоративної звітності банком JP Morgan Chase.
У той же час серед важливих подій дня, але вже очікуваних після закінчення торгів на українських майданчиках, В. Самар виділяє виступ глави ФРС США Бена Бернанке, за яким будуть пильно стежити інвестори.
За даними В. Іванишина, торговельна активність на "Українській біржі" з ранку тримається на середньому рівні. При цьому на ринку заявок близько 70% від суми укладених угод укладена з акціями "Укртелекому" (+2,18%), які продовжують відігравати приватизаційні новини.
Разом з тим у лідерах зростання - акції Маріупольського заводу важкого машинобудування (+3,56%), "Донбасенерго" (+1,95%) і Полтавського гірничо-збагачувального комбінату (+1,56%).
На фондовому майданчику ПФТС у лідерах зростання з ранку - акції "Уктрелекома" (+3,68%), "Луганськтепловозу" (+2,99%) і Полтавського гірничо-збагачувального комбінату (+2,71%).
 

На 2,7% зросли акції Полтавського ГЗК


Новини Статті Аналітика
Янукович ветував зміни до закону про фондовий ринок Янукович ветував зміни до закону про фондовий ринок Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Огляд українських ринків за 17.02.2011.  Неспокійний день Огляд українських ринків за 17.02.2011. Неспокійний день
Nasdaq і ICE відмовилися від придбання NYSE Nasdaq і ICE відмовилися від придбання NYSE Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Підсумки торгового дня від інтернет-брокера iTrader Підсумки торгового дня від інтернет-брокера iTrader
ВАТ ВАТ "КБ Надра" відновило обіг акцій на УБ Цільові облігації у фінансовому механізмі формування житлового фонду Цільові облігації у фінансовому механізмі формування житлового фонду Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 16.02.2011. Японський ринок підтверджує реноме одного із найбільш привабливих Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 16.02.2011. Японський ринок підтверджує реноме одного із найбільш привабливих
Фондовому риноку України прогнозують активний приток іноземного капіталу Фондовому риноку України прогнозують активний приток іноземного капіталу Розвиток інвестиційної діяльності: стратегії і умови їхньої реалізації Розвиток інвестиційної діяльності: стратегії і умови їхньої реалізації Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
В Україні вводиться кримінальна відповідальність за маніпулювання на фондовому ринку В Україні вводиться кримінальна відповідальність за маніпулювання на фондовому ринку Роль комерційних банків у розвитку інфраструктури фондового ринку Роль комерційних банків у розвитку інфраструктури фондового ринку ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті