Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 18:58 | London, Apr 19 16:58 | New York, Apr 19 12:58
Shanghai, Apr 20 00:58 | Tokyo, Apr 20 01:58 | Sydney, Apr 20 03:58

Коломойський добився скасування приватизації "Луганськтепловоза"

Коломойський добився скасування приватизації "Луганськтепловоза"




23 вересня 2010 в 10:00 - Роман Зайцев


Коломойський добився скасування приватизації "Луганськтепловоза"

Господарський суд Києва 21 вересня задовольнив позов кіпрської Mantara Holding і скасував результати конкурсу з продажу 76% акцій ХК "Луганськтепловоз" управляючої компанії "Брянський машинобудівний завод", що належить російському "Трансмашхолдингу".



Про це повідомила прес-служба Фонду держмайна, передає "Обком" з посиланням на "Українські Новини".

За інформацією прес-служби, ФДМ ухвалить рішення про свою реакцію на цю подію після того, як отримає і вивчить дану ухвалу суду.

Як повідомлялося, 15 червня ФДМ визнав переможцем конкурсу з продажу 76% "Луганськтепловоза" Брянський машзавод, що запропонував за цей актив 410 млн. гривень при стартовій ціні 400 млн. гривень.

ФДМ мотивував недопуск Mantara Holding до торгів тим, що компанія не надала комісії інформацію про джерела фінансування покупки держмайна, а також тим, що її фінансову звітність не завірив український аудитор.

У той же час ФДМ 1 вересня запропонував Брянському машзаводу розірвати договір купівлі-продажу 76% акцій "Луганськтепловозу", оскільки російська компанія не сплатила покупку.

ФДМ і Брянський машзавод ведуть судовий спір щодо форми розрахунку за даний актив.

"Луганськтепловоз" виробляє магістральні тепловози, дизель-поїзди, електропоїзди постійного і змінного струму, транспортери, вагони і устаткування для поїздів приміського сполучення і трамваїв, а також гірничо-шахтне обладнання.

Коломойський добився скасування приватизації "Луганськтепловоза"


Новини Статті Аналітика
ФДМ хоче продати 700 заборонених до приватизації об’єктів ФДМ хоче продати 700 заборонених до приватизації об’єктів "Одеса-Броди" може почати працювати на Коломойського Обзор рынка акций перед открытием дня (31.05.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (31.05.2011)
ФДМ виконав план надходжень від приватизації ФДМ виконав план надходжень від приватизації Як можуть вплинути європейські авіакомпанії на українські? Як можуть вплинути європейські авіакомпанії на українські? Обзор рынка акций перед открытием дня (30.05.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (30.05.2011)
Покупець Покупець "Луганськтепловоза" отримав дозвіл російських антимонопольників Акції Акції "Луганськтепловозу" впали на 24,3% Обзор рынка акций перед открытием дня (19.05.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (19.05.2011)
Акціонери МАУ розрахувалися з ФДМУ за приватизацію Акціонери МАУ розрахувалися з ФДМУ за приватизацію Коломойський придбав ще одну авіакомпанію Коломойський придбав ще одну авіакомпанію Обзор рынка акций перед открытием дня (17.05.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (17.05.2011)
Укрзалізниця має намір замовити у Луганськтепловоза 40 локомотивів Укрзалізниця має намір замовити у Луганськтепловоза 40 локомотивів Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Обзор рынка акций перед открытием дня (06.05.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (06.05.2011)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті