Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 12:13 | London, Apr 20 10:13 | New York, Apr 20 06:13
Shanghai, Apr 20 18:13 | Tokyo, Apr 20 19:13 | Sydney, Apr 20 21:13

Львів вже має програму розвитку міста до 2013 р.

Львів вже має програму розвитку міста до 2013 р.




28 січня 2011 в 08:32 - Ілона Чіркова


Львів вже має програму розвитку міста до 2013 р.

Львів має програму розвитку до 2013 року. На засідання сесії Львівської міської ради затверджено Програму соціально-економічного і культурного розвитку міста Львова на 2011-2013 роки.



Як повідомили у прес-службі Львівської міської ради, метою програми є створення умов для забезпечення сталого розвитку міста, підвищення ефективності використання його внутрішнього природно-ресурсного потенціалу, якості життя населення, розв’язання соціально-економічних проблем.

При розробці Програми соціально-економічного та культурного розвитку м. Львова застосовано новий підхід, який дозволить досягти чіткого зв’язку між стратегічними пріоритетами, цілями, задачами та діями, які необхідно запровадити для досягнення мети.

В основному для визначення цілей та завдань Програми покладено генеральний план міста, Стратегію підвищення конкурентоспроможності міста Львова до 2015 року, Стратегію міського транспортного руху в місті Львові до 2030 року, Концепцію регенерації та реставрації історичної забудови м. Львова, галузеві міські програми.

Основні принципи Програми: всі успішні стратегії розвитку сучасного світу означають процес інтеграції; місто досягає успіхів лише тоді, коли всі проблеми розглядаються в єдиній системі координат; кожна сфера міського життя та господарства колосально впливає на інші: транспорт не означає лише рівні дороги, але також вплив викидів транспорту на центральну частину міста, а масова фізична культура є запорукою здоров’я мешканців; бюджет формується на підставі пріоритетів зазначених в програмі; муніципалітет, бізнес і мешканці працюють як одне ціле.

Львів вже має програму розвитку міста до 2013 р.


Новини Статті Аналітика
Львів розмістить 2,5 млн грн на депозиті в Львів розмістить 2,5 млн грн на депозиті в "Укрексімбанку" Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Кабмін дав Львову 8,7 мільйона на цирк Кабмін дав Львову 8,7 мільйона на цирк Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Держава дасть Львову 4 мільярди на Держава дасть Львову 4 мільярди на "Олімпійську надію-2022" Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
S&P присвоїла рейтинг S&P присвоїла рейтинг "CCC +" планованому випуску облігацій Львова на 90 млн грн. У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
УЄФА заплановав перше проведення матчів на стадіонах Києва та Львова на листопад УЄФА заплановав перше проведення матчів на стадіонах Києва та Львова на листопад Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті