Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 17:37 | London, Apr 25 15:37 | New York, Apr 25 11:37
Shanghai, Apr 25 23:37 | Tokyo, Apr 26 00:37 | Sydney, Apr 26 02:37

Україна готова ремонтувати "Ан" в Єгипті

Україна готова ремонтувати "Ан" в Єгипті




26 листопада 2010 в 11:20 - Роман Зайцев


Україна готова ремонтувати "Ан" в Єгипті

Україна готова відкрити в Єгипті велике представництво ДАК "Антонов" та сервісний центр з обслуговування літаків сімейства "Ан". Про це прем'єр-міністр Микола Азаров заявив під час зустрічі з головою парламенту Єгипту Ахмедом Фатхі Суруром.  



За словами Азарова, сервісний центр обслуговуватиме літаки сімейства "Ан", які широко представлені на африканському континенті.

Він нагадав, що сторони домовилися створити такий центр до кінця 2011 року.

За словами Азарова. сервісне обслуговування літаків сімейства "Ан" буде здійснюватися не тільки для Єгипту, але й для інших країн Африканського континенту.

Він додав, що сервісний центр також займатиметься обслуговування двигунів до гелікоптерів українського виробництва.

Окрім того, Україна передала Єгипту літак Ан-74Т-200 для єгипетських військово-повітряних сил.

У свою чергу командуючий базою єгипетських ВПС зазначив, що після вивчення потреб ВПС Єгипту, буде визначено, які саме літаки сімейства "Ан" та у якій кількості єгипетська сторона закуповуватиме в Україні.

Україна готова ремонтувати "Ан" в Єгипті


Новини Статті Аналітика
Уряд зупинив фінансування авіапрому Уряд зупинив фінансування авіапрому Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Підсумки понеділка від інтернет-брокера iTrader Підсумки понеділка від інтернет-брокера iTrader
Центробанк Єгипту зберіг базову процентну ставку на рівні 8,25% Центробанк Єгипту зберіг базову процентну ставку на рівні 8,25% Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Огляд ринків Європи за 31.01.2011. ’Єгипетський фактор’ не лякає інвесторів Огляд ринків Європи за 31.01.2011. ’Єгипетський фактор’ не лякає інвесторів
Власник УІГ запевняє, що справедлива ціна на бензин А-95 - 10,5 грн/л. Власник УІГ запевняє, що справедлива ціна на бензин А-95 - 10,5 грн/л. Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Власник УІГ каже, що мита на імпорт нафтопродуктів не врятує економіку Власник УІГ каже, що мита на імпорт нафтопродуктів не врятує економіку У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
"Нафтогаз" видобув 360 тис. барелів нафти на ділянці у Єгипті Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті