Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 16 10:03 | London, Apr 16 08:03 | New York, Apr 16 04:03
Shanghai, Apr 16 16:03 | Tokyo, Apr 16 17:03 | Sydney, Apr 16 19:03

Україна добросовісного заволоділа чужими авіаційними двигунами

Україна добросовісного заволоділа чужими авіаційними двигунами




26 жовтня 2010 в 14:00 - Роман Зайцев


Україна добросовісного заволоділа чужими авіаційними двигунами

Луганське підприємство отримувало авіаційні двигуни на ремонт у рамках зовнішньоекономічних договорів, які ще за СРСР уклало московське держоб'єднання "Авіа експорт".  



В основному це були агрегати ТВЗ-117МТ, вироблені запорізької "Мотор Січ" і використовуються на військово-транспортних вертольотах сімейства "Мі", які при Союзі поставлялася в арабські країни, пише видання "Дело".

Зокрема у 1989 році "Авіаекспорт" уклав контракт на ремонт 30 ТВЗ-117МТ з Міністерством оборони Сирійської Арабської Республіки.

У рамках цих домовленостей на луганський завод в 1992 році надійшло п‘ять двигунів.

Раніше, в 1991 році ремонтне підприємство отримало два двигуни від Афганістану.

Також в цьому ж році надійшло замовлення на ремонт 15 двигунів для Іраку. Всі замовлення стосувалися одного типу моторів ТВЗ-117МТ.

Як стверджують представники підприємства, роботи з ремонти комплектуючих так і не були оплачені.

Також луганський завод для врегулювання цього питання звертався за роз‘ясненнями як до "Авіа експорту", так і до вітчизняної держкомпанії, яка сьогодні в займається експортними поставками українського озброєння, - "Укроборонсервіс".

Однак питання оплати так і не було вирішене.

До того ж представники авіазаводу відзначають, що з 1992 року по сьогоднішній день власники авіадвигунів так і не звернулися до них з вимогою повернути їх майно.

На підставі цього і було вирішено звернутися з позовом до суду з вимогою "визнати юридичний факт добросовісного заволодіння чужим майном".

Як стало відомо в липні Ленінський районний суд Луганська задовольнив позов підприємства.

ТВ3-117 - сімейство авіаційних турбовальних двигунів, розроблений в 1965-1972 роках в ОКБ ім. Клімова.

Випускається серійно з 1972 року на "Мотор Січ".

ТВ3-117МТ - модифікація для вертольотів Мі-8МТ/Мі-17 та їх модифікацій. Серійний випуск з 1977 року.

Україна добросовісного заволоділа чужими авіаційними двигунами


Новини Статті Аналітика
"Ютейр" і "Мотор Січ" підписали угоду про ремонт авіадвигунів для вертольотів на 20 млн доларів Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Уряд зупинив фінансування авіапрому Уряд зупинив фінансування авіапрому Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Кабмін планує виділити у 2011 р. 55 млн грн на ремонт електростанцій Кабмін планує виділити у 2011 р. 55 млн грн на ремонт електростанцій Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
На будівництво і ремонт доріг Криму передбачено 250 млн грн. На будівництво і ремонт доріг Криму передбачено 250 млн грн. У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Українські суднобудівники можуть ремонтувати російські кораблі Українські суднобудівники можуть ремонтувати російські кораблі Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті