Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 22:06 | London, Apr 19 20:06 | New York, Apr 19 16:06
Shanghai, Apr 20 04:06 | Tokyo, Apr 20 05:06 | Sydney, Apr 20 07:06

Росія включить в програму озброєнь Ан-70

Росія включить в програму озброєнь Ан-70




11 жовтня 2010 в 15:00 - Роман Зайцев


Росія включить в програму озброєнь Ан-70

Проект створення військово-транспортного Ан-70, як очікується, буде включений у державну програму озброєнь Російській Федерації до 2020 року.  



Про це повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" високопоставлений представник українських військових кіл.

Співрозмовник також повідомив, що в даний час військові відомства України і Росії вже визначилися з держоборонзамовлення на новий середній військово-транспортний літак .

За його даними, відповідно до узгодженої домовленістю військових відомств, держоборонзамовлення російської сторони на Ан-70 до 2020 року складе 60 од., Української сторони до 2017 року - 10 од.

За словами співрозмовника агентства, сторони планують завершити науково-дослідні та дослідно-конструкторські роботи (НДДКР) за вказаною програмою до кінця 2012 року.

Згідно з його даними, російська сторона планує виділити на ці цілі 2 млрд. руб., Українська - 480 млн. гривень.

Початок серійного виробництва літака у двосторонній кооперації на потужностях в Україну і РФ намічено на 2013 рік, повідомив він.

Раніше повідомлялося, що Україна і Росія домовилися уточнити ключові параметри програми створення військово-транспортного Ан-70.
 

Росія включить в програму озброєнь Ан-70


Новини Статті Аналітика
Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви "ОАК-Антонов" можуть передати виробничі активи авіабудівних підприємств Росії та Україні Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Білоруські компанії мігрують в Росію і Україну Білоруські компанії мігрують в Росію і Україну ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Перспективи нафто-газового сектору в Україні Перспективи нафто-газового сектору в Україні Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Медведєв не хоче одностороннього перегляду газових угод Медведєв не хоче одностороннього перегляду газових угод Потенційні ринки для інвестування Потенційні ринки для інвестування I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Росія скасує ембарго на експорт зерна з 1 липня Росія скасує ембарго на експорт зерна з 1 липня Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті