Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 21:09 | London, Apr 19 19:09 | New York, Apr 19 15:09
Shanghai, Apr 20 03:09 | Tokyo, Apr 20 04:09 | Sydney, Apr 20 06:09

Кабмин дозволив створення авіаційного СП

Кабмин дозволив створення авіаційного СП
Рейтинг: 0
Голосів: 0




3 листопада 2010 в 11:40 - Роман Зайцев


Кабмин дозволив створення авіаційного СП

Кабінет міністрів своїм розпорядженням № 2040-р від 25 жовтня 2010 року погодився з пропозицією Мінпромполітики щодо утворення спільного російсько-українського підприємства за участю державного авіабудівного концерну "Антонов" і ВАТ "Об`єднана авіабудівна корпорація" (ОАК, Росія).  



При цьому Мінпромполітики і Фонду держмайна доручено здійснити в установленому порядку організаційні заходи, пов`язані з утворенням вказаного підприємства і його державною реєстрацією, повідомляє агентство "УНІАН".

Як повідомлялося, на початку жовтня міністр промислової політики Дмитро Колесников в ході міжнародного авіасалону "Авіасвіт-ХХІ" повідомив, що договір про створення українсько-російського авіапромислового спільного підприємства має бути підписаний 24 жовтня.

Міністр зазначив, що пайова участь в СП буде паритетною. 27 жовтня у Києві було підписано угоду про створення спільного підприємства між російською "Об`єднаною авіабудівною корпорацією" (ОАК) і українським державним авіабудівним концерном "Антонов".

До складу державного авіабудівного концерну "Антонов" входять ДП "Антонов", Харківське державне авіаційне виробниче підприємство і Київський авіаремонтний завод 410 цивільній авіації.

До складу ОАК входять АХК "Сухий" зовнішньоекономічне об`єднання "Авіаекспорт", лізингова компанія "Іллюшин Фінанс", НПК "Іркут", Комсомольске-на-Амурі авіаційне об`єднання ім. Ю.О.Гагаріна, міждержавна авіабудівна компанія "Іллюшин", Ніжегородський авіабудівний завод "Сокіл", Новосибірське авіаційне виробниче об`єднання ім. Чкалова, ВАТ "Туполєв", Фінансова лізингова компанія, ВАТ "ВАСО" та ін.

Кабмин дозволив створення авіаційного СП


Новини Статті Аналітика
Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви "ОАК-Антонов" можуть передати виробничі активи авіабудівних підприємств Росії та Україні Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Білоруські компанії мігрують в Росію і Україну Білоруські компанії мігрують в Росію і Україну ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Перспективи нафто-газового сектору в Україні Перспективи нафто-газового сектору в Україні Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Медведєв не хоче одностороннього перегляду газових угод Медведєв не хоче одностороннього перегляду газових угод Потенційні ринки для інвестування Потенційні ринки для інвестування I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Росія скасує ембарго на експорт зерна з 1 липня Росія скасує ембарго на експорт зерна з 1 липня Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті