Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 24 04:59 | London, Apr 24 02:59 | New York, Apr 23 22:59
Shanghai, Apr 24 10:59 | Tokyo, Apr 24 11:59 | Sydney, Apr 24 13:59

Харківський авіазавод судиться за права на Ан-74



4 листопада 2010 в 12:00 - Роман Зайцев


Харківський авіазавод судиться за права на Ан-74

Харківське державне авіаційне виробниче підприємство ХДАВП намагається у Вищому господарському суді відстояти інтелектуальні права на інтер'єр Ан-74, який був побудований для Лівії за спецзамовленням.  



Про це пише газета "Дело".

Раніше суди першої і другої інстанції - Господарський суд Харківської області та Апеляційний господарський суд Харкова - винесли рішення, за яким ХДАВП має заплатити харківській компанії "ІнтерАМІ" 23,5 млн. гривень за використання інтелектуальної власності.

Саме "ІнтерАМІ" рішенням судів була визнана розробником кабіни для Ан-74, який був проведений за спецзамовленням.

Ініціатором судових розглядів виступила саме "ІнтерАМІ".

Позивач стверджує, що розробив цілу низку елементів інтер‘єру літака Ан-74, який був зроблений на ХДАВП і в 2005 році був переданий московській компанії "Космопроект".

Кінцевим покупцем судна виступила Лівія. Літак був виконаний за спецзамовленням і передбачав розробку салону преміум-класу.

Представники ХДАВП свою провину заперечують. Також на заводі відзначають, що "ІнтерАМІ" була створена колишнім главою ХДАВП Павлом Науменком.

Фірма займається проектуванням інтер‘єрів літаків, які виробляє харківський авіазавод. Колектив фірми формувався з працівників заводу.

Ан-74 є близькомагістральним транспортним літаком, розробленим КБ "Антонов". Перший політ зробив в 1983 році.

Ан-74 створено для експлуатації в районах Арктики й Антарктиди.

Він призначений для перевезення вантажів, техніки і людей на авіалініях малої і середньої протяжності в будь-яких кліматичних умовах від -60° C до 45° C і на будь-яких широтах, в тому числі в умовах Північного полюсу і у високогірних районах.

Харківський авіазавод судиться за права на Ан-74


Новини Статті Аналітика
Азаров запропонував Путіну якнайшвидше завершити створення авіаційного СП Азаров запропонував Путіну якнайшвидше завершити створення авіаційного СП Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
"Мотор Січ" придбає Вінницький авіазавод Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
"Антонов" почне постачання замовникам Ан-70 на рік пізніше Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
"Укрспецекспорт" спробує не завалити контракт на літаки до Іраку У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Замовлений Ан-74Т-200А від ХДАВП полетів до Єгипту Замовлений Ан-74Т-200А від ХДАВП полетів до Єгипту Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Світ належить оптимістам, песимісти – тільки глядачі.

Ф.Гізо
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті