Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 08:19 | London, Apr 19 06:19 | New York, Apr 19 02:19
Shanghai, Apr 19 14:19 | Tokyo, Apr 19 15:19 | Sydney, Apr 19 17:19

Авіаперевізники зацікавилися українськими літаками

Авіаперевізники зацікавилися українськими літаками




4 жовтня 2010 в 13:10 - Роман Зайцев


Авіаперевізники зацікавилися українськими літаками

"Дніпроавіа" і "Донбасаеро" 1 жовтня на виставці "Авіасвіт-XXI" підписали угоди з "Антоновим" про лізинг двох і спільне придбання з "АероСвітом" п'яти Ан-148 до кінця 2011 року.  



Ще шість літаків має намір купити держкомпанія "України", пише газета "Комерсант-Україна".

"Дніпроавіа" і "Донбасаеро" підписали договори про експлуатацію двох Ан-148 на умовах мокрого лізингу з "Антоновим" і лізинговою компанією "Лізингтехтранс".

Зараз ці літаки експлуатує "АероСвіт", екіпаж і борттехніків надає "Антонов".

"Лізингові платежі будуть здійснюватися компаніями в залежності від кількості виконаних рейсів", - розповів помічник керівника "АероСвіту" із зв‘язків з громадськістю Сергій Куций.

Ще п‘ять Ан-148 за генеральною угодою з "Антоновим", підписаним у п‘ятницю, авіакомпанії мають намір отримати до кінця 2011 року.

Крім того, п‘ять Ан-148 повинні бути поставлені "Лізингтехтранс".

Твердий контракт на постачання цих 10 суден буде підписаний після того, як держава вирішить питання фінансування замовлення, уточнили в "Антонові".

У п‘ятницю Ан-148 зацікавилася і компанія "Україна", яка забезпечує перевезення вищих посадових осіб та офіційних делегацій країни.

"Україна" і "Антонов" підписали протокол про наміри про закупівлю двох VIP-версій Ан-148 і чотирьох у базовій комплектації до кінця 2012 року.

Ан-148 - перша самостійна розробка українських авіаконструкторів. Це дводвигунний реактивний літак, призначений для регіональних рейсів (2000-4400 км).

Пасажирські варіанти розраховані на 68-85 місць, крейсерська швидкість - 780-850 км/год.

Вартість базової моделі - близько 20 млн. доларів.

Літак виготовляють у Києві і на заводі Воронезького акціонерного літакобудівного товариства (ВАЛТ) в Росії.

Зараз флот "АероСвіту", "Донбасаеро" і "Дніпроавіа" складається в основному з літаків Airbus, Boeing і Embraer.

Авіаперевізники зацікавилися українськими літаками


Новини Статті Аналітика
Уряд зупинив фінансування авіапрому Уряд зупинив фінансування авіапрому Коломойський придбав ще одну авіакомпанію Коломойський придбав ще одну авіакомпанію Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Добудова другого транспортного Ан-225 Добудова другого транспортного Ан-225 "Мрія" обійдеться в 300 мільйонів доларів Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Міноборони Росії замовило сім Ан-140 Міноборони Росії замовило сім Ан-140 Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Клюєв хоче забезпеити Україну вертольотами вітчизняного виробництва Клюєв хоче забезпеити Україну вертольотами вітчизняного виробництва Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Wizz Air удвічі підняла збір за оплату квитків через банк Wizz Air удвічі підняла збір за оплату квитків через банк У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті