Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 15:16 | London, Apr 25 13:16 | New York, Apr 25 09:16
Shanghai, Apr 25 21:16 | Tokyo, Apr 25 22:16 | Sydney, Apr 26 00:16

"Антонов" відмовився від змагання за поставку літаків армії США

"Антонов" відмовився від змагання за поставку літаків армії США




21 жовтня 2010 в 11:40 - Роман Зайцев


"Антонов" відмовився від змагання за поставку літаків армії США

Американська фірма U.S. Aerospace та український "Антонов" відмовляються від змагання за поставку літаків армії США.  



U.S. Aerospace більше не збирається битися за багатомільярдний контракт, повідомила компанія в середу, 20 жовтня, у Лос-Анджелесі, про це пише "Німецька хвиля ".

Таким чином, тепер за право постачати для армії Сполучених Штатів 179 літаків-заправників змагатимуться два велетні світової авіації: американський концерн Boeing та його європейський конкурент Airbus.

Військово-повітряні сили США ще два місяці тому відмовилися прийняти спільну американсько-українську заявку, оскільки вона надійшла через п‘ять хвилин після закінчення терміну.

U.S. Aerospace протестував проти такого рішення, вважаючи його несправедливим, та подав скаргу до Рахункової палати США.

Американська фірма стверджувала, що її кур‘єра нібито свідомо заплутували, щоб він запізнився з наданням заявки.

Керівник компанії U.S. Aerospace Джим Уорсхем пояснив відмову від подальшого змагання за контракт бажанням допомогти американським солдатам якомога швидше отримати нові літаки.

"Ми відчуваємо велику відповідальність за їхню безпеку",- цитує його агентство dpa.

Тендер на поставки кілька разів переносився. І американська компанія Boeing, і європейська Airbus його вигравали по черзі, а потім результати скасовували.

Кожного разу втручалася велика політика.

Як повідомлялося, міністерство оборони США допустило консорціум американської компанії US Aerospace і українського АНТК "Антонова" до участі в тендері KC-X на постачання ВПС США літаків-заправників нового покоління.

"Антонов" відмовився від змагання за поставку літаків армії США


Новини Статті Аналітика
У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах Епоха нової резервної валюти Епоха нової резервної валюти Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ
У Штатах почали розраховуватись золотом У Штатах почали розраховуватись золотом Фінансові та боргові проблеми американських штатів Фінансові та боргові проблеми американських штатів Огляд українських ринків за 17.02.2011.  Неспокійний день Огляд українських ринків за 17.02.2011. Неспокійний день
Уряд зупинив фінансування авіапрому Уряд зупинив фінансування авіапрому Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Огляд українських ринків за 16.02.2011. Неочікуване зростання Огляд українських ринків за 16.02.2011. Неочікуване зростання
Мінфін США відстрочив досягнення ліміту боргу країни до 2 серпня Мінфін США відстрочив досягнення ліміту боргу країни до 2 серпня Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Підсумки торгового дня від інтернет-брокера iTrader Підсумки торгового дня від інтернет-брокера iTrader
Обама лякає американців ще гіршою фінансовою кризою Обама лякає американців ще гіршою фінансовою кризою Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Україна: перебіг торгів Україна: перебіг торгів

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті