Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 03:53 | London, Apr 20 01:53 | New York, Apr 19 21:53
Shanghai, Apr 20 09:53 | Tokyo, Apr 20 10:53 | Sydney, Apr 20 12:53

"Антонов" хоче позичити 170 мільйонів

"Антонов" хоче позичити 170 мільйонів
Рейтинг: 0
Голосів: 0




23 листопада 2010 в 15:10 - Роман Зайцев


"Антонов" хоче позичити 170 мільйонів

ДП "Антонов" оголосило конкурс з відбору банку для відкриття відновлювальної кредитної лінії обсягом 150-170 млн. доларів на фінансування поточної діяльності підприємства.  



Згідно з повідомленням компанії, кредитна лінія повинна бути відкрита до 31 грудня 2014 року, передає агентство "Інтерфакс".

Пропозиції на участь у конкурсі приймаються до 9.00. 23 грудня, розтин тендерних пропозицій намічене на 14.00 того ж дня.

ДП "Антонов" спеціалізується на розробці авіаційної техніки.

З 2008 року разом з філією ДП "Серійний завод "Антонов", ДП "410-й завод цивільної авіації", Харківським державним авіаційним виробничим підприємством входить в держхолдинг" Антонов ".

Чистий прибуток компанії в першому півріччі 2010 року зменшилася в порівнянні з аналогічним періодом минулого року на 43,7% - до 39,330 млн. гривень, чистий дохід у першому півріччі скоротився на 6,5% - до 961,01 млн. гривень.

Раніше ДП "Антонов" також озвучило плани із залучення в 2010 році у зарубіжних банків позики в розмірі 0,5 млрд. доларів на розвиток виробництва під 7-8% річних на 3-4 роки.

У жовтні ДП "Антонов" і російське ВАТ "Об‘єднана авіабудівна корпорація" (ОАК) підписали угоду учасників СП "ОАК-Антонов" для забезпечення координації української та російської сторін з спільними програмами авіапрому.

Створюване на паритетних умовах СП також займеться питаннями маркетингу і післяпродажного обслуговування літаків, а також виробленням пропозицій щодо подальшої інтеграції авіапромів РФ і Україною в майбутньому, після завершення корпоратизації авіапрому Україні.

Завершення процедури реєстрації СП, згідно з оприлюдненими раніше даними ДП "Антонов", планувалося в листопаді - після проведення зборів учасників СП і обрання ради директорів спільної структури.

"Антонов" хоче позичити 170 мільйонів


Новини Статті Аналітика
Загальний обсяг нових кредитів у квітні зменшився до 110 млрд грн. Загальний обсяг нових кредитів у квітні зменшився до 110 млрд грн. Територіальні  відмінності розвитку регіонів України та інструменти  їх регулювання Територіальні відмінності розвитку регіонів України та інструменти їх регулювання Місячний огляд фінансових ринків України - Лютий Місячний огляд фінансових ринків України - Лютий
У банків росте заборгованість за кредитами рефінансування перед НБУ У банків росте заборгованість за кредитами рефінансування перед НБУ Особливості нормативно-правового регулювання інноваційної інфраструктури в Україні та напрями його удосконалення Особливості нормативно-правового регулювання інноваційної інфраструктури в Україні та напрями його удосконалення Тижневий огляд фінансових ринків України Тижневий огляд фінансових ринків України
Уряд обіцяє гасити 100% кредиту за українські автобуси Уряд обіцяє гасити 100% кредиту за українські автобуси Перспективи формування національної інноваційної системи в Україні Перспективи формування національної інноваційної системи в Україні Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Банки все більше кредитують населення Банки все більше кредитують населення Роль комерційних банків у розвитку інфраструктури фондового ринку Роль комерційних банків у розвитку інфраструктури фондового ринку ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Фонд молодiжного будiвництва у 2011 році видав кредитів на 10 мільйонів Фонд молодiжного будiвництва у 2011 році видав кредитів на 10 мільйонів Характеристика індивідуального планування в різних країнах Характеристика індивідуального планування в різних країнах Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті