Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 13:11 | London, Apr 23 11:11 | New York, Apr 23 07:11
Shanghai, Apr 23 19:11 | Tokyo, Apr 23 20:11 | Sydney, Apr 23 22:11

"Антонов" хоче будувати літаки з Бразилією та Казахстаном

"Антонов" хоче будувати літаки з Бразилією та Казахстаном




4 жовтня 2010 в 09:20 - Роман Зайцев


"Антонов" хоче будувати літаки з Бразилією та Казахстаном

Державне підприємство "Антонов" веде переговори про створення спільних підприємств з виробництва літаків "Ан" у Бразилії й Казахстані.  



Про це заявив президент - генеральний конструктор ДП "Антонов" Дмитро Ківа, повідомляє агентство "Українські новини".

"Що стосується Казахстану і Бразилії, так, у нас ведуться переговори (про створення СП)... але поки це початкова стадія", - сказав він.

За його словами, Казахстан зацікавлений у виробництві літаків Ан-140 і Ан-3, а Бразилія - у виробництві Ан-38 та інших моделей, які він не став називати.

Ківа також не зміг назвати терміни, коли такі угоди можуть бути укладені.

Як повідомлялося, державний авіабудівельний концерн "Антонов", у який входить ДП "Антонов", 26 жовтня має намір створити спільне підприємство з російською "Об‘єднаною авіабудівельною корпорацією".

СП буде займатися координацією співробітництва у сфері маркетингу, закупівлі комплектуючих, виробництві авіаційної техніки, її продажу й обслуговуванні.
 

"Антонов" хоче будувати літаки з Бразилією та Казахстаном


Новини Статті Аналітика
Азаров запропонував Путіну якнайшвидше завершити створення авіаційного СП Азаров запропонував Путіну якнайшвидше завершити створення авіаційного СП Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Росія не відмовиться від українського літака через катастрофу Росія не відмовиться від українського літака через катастрофу Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
"Мотор Січ" придбає Вінницький авіазавод Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
"Антонов" почне постачання замовникам Ан-70 на рік пізніше У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Росіяни дозволили Росіяни дозволили "Антонову" купити 50% ОАК - Цивільні літаки Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті